;5884387'] Kolay gelsin sana :) sağol abi. Biraz zorlayıp yurtdışından siyah 64 mü istesem :D
Amaru Shady Üye Konu Sahibi [ENGİN];5884387' Alıntı: Kolay gelsin sana Genişletmek için tıkla ... sağol abi. Biraz zorlayıp yurtdışından siyah 64 mü istesem
[ENGİN];5884387' Alıntı: Kolay gelsin sana Genişletmek için tıkla ... sağol abi. Biraz zorlayıp yurtdışından siyah 64 mü istesem
pRime. Üye Pondusss' Alıntı: sağol abi. Biraz zorlayıp yurtdışından siyah 64 mü istesem Genişletmek için tıkla ... beyaz daha güzel bana güven ayrıca daha nadir bir cihaz.
Pondusss' Alıntı: sağol abi. Biraz zorlayıp yurtdışından siyah 64 mü istesem Genişletmek için tıkla ... beyaz daha güzel bana güven ayrıca daha nadir bir cihaz.
Amaru Shady Üye Konu Sahibi pRime.' Alıntı: beyaz daha güzel bana güven ayrıca daha nadir bir cihaz. Genişletmek için tıkla ... PhoneArea beyaz N9 incelemesinde "elimizde beyaz n9 var. Evet doğru duydunuz beyaz n9" dedi.
pRime.' Alıntı: beyaz daha güzel bana güven ayrıca daha nadir bir cihaz. Genişletmek için tıkla ... PhoneArea beyaz N9 incelemesinde "elimizde beyaz n9 var. Evet doğru duydunuz beyaz n9" dedi.
[ENGİN] Üye Pondusss' Alıntı: PhoneArea beyaz N9 incelemesinde "elimizde beyaz n9 var. Evet doğru duydunuz beyaz n9" dedi. Genişletmek için tıkla ... Çok uyanıksın Furkan babanın yoldan gelmesini bekliyon bişey istemek için adam özlemiştir tabi kıramayıp tamam alırız diyecek dimi?
Pondusss' Alıntı: PhoneArea beyaz N9 incelemesinde "elimizde beyaz n9 var. Evet doğru duydunuz beyaz n9" dedi. Genişletmek için tıkla ... Çok uyanıksın Furkan babanın yoldan gelmesini bekliyon bişey istemek için adam özlemiştir tabi kıramayıp tamam alırız diyecek dimi?
Amaru Shady Üye Konu Sahibi [ENGİN];5884662' Alıntı: Çok uyanıksın Furkan babanın yoldan gelmesini bekliyon bişey istemek için adam özlemiştir tabi kıramayıp tamam alırız diyecek dimi? Genişletmek için tıkla ... Ne var şu telefonlarda zaten elinden düşmüyo falan diyerek başlayacak gibi söze Kararlı olduğumu görünce kabul edecek
[ENGİN];5884662' Alıntı: Çok uyanıksın Furkan babanın yoldan gelmesini bekliyon bişey istemek için adam özlemiştir tabi kıramayıp tamam alırız diyecek dimi? Genişletmek için tıkla ... Ne var şu telefonlarda zaten elinden düşmüyo falan diyerek başlayacak gibi söze Kararlı olduğumu görünce kabul edecek
[ENGİN] Üye Pondusss' Alıntı: Ne var şu telefonlarda zaten elinden düşmüyo falan diyerek başlayacak gibi söze Kararlı olduğumu görünce kabul edecek Genişletmek için tıkla ... Bilmem mi
Pondusss' Alıntı: Ne var şu telefonlarda zaten elinden düşmüyo falan diyerek başlayacak gibi söze Kararlı olduğumu görünce kabul edecek Genişletmek için tıkla ... Bilmem mi