El~PisToLeRo
Üye
Bunlar cok gec guncelleme veriyorG4c vermişler bizim pedere bir kamu kurumunda ona bile geleli baya oldu ve hatasız kullanıyor 800 liralık telefon.Sony'in saf android denebilecek bir sistemi hala yetistirememesi ya da bekletmesi garip.
Sony güncelleme konusunda nasıl olduysa artık iyi olarak görülüyordu ama baktık ki model bazında diger firmalardan farkı yok yazılımı diger firmaların çok gerisinde ve buna rağmen yavaşlar.
Lg UX ya da touchwiz'i versen demekki 2 senede içinden çıkamayacaklar.
Sony bu işi batırdıHaziran sonu muVermeyin lan! İnsanlar sorunlarla boğuşsun, çipsetimiz ve 5.1 güncellemesi sağolsun birçok oyunu, uygulamayı da çalıştıramaz hale gelelim, güncelleme için de haziran sonunu bekleyelim! Şubat'ta yayınlanan 5.1 kararlılık güncellemesinin bile ülkemiz dahil daha gelmediği bir sürü yer var, tam bir rezalet.
Eğer bu takvim doğruysa kesinlikle.Sony guncellemeyi cok gec veriyor samsung benzedi
Sony bu işi batırdı
Suan M5 ve M4 Aqua sorun lu M5 cok sorunlu M4 Aqua hafıza sorunu var
Pek inandırıcı degil bu tarihEğer bu takvim doğruysa kesinlikle.
Malesef yok canım.Xperia Z1 Compact yokmu?
Haaaa sen hepimizin yerine düşünüyorsun zaten senin için sorun yoksa bizim içinde olmamalı....Abartmayın gençler. Tamam güncelleme geç geliyor ama ben 5.1.1'deyim herhangi bir sorun yok.
Ne alakası var. Benim sorunum yok yazdım.Haaaa sen hepimizin yerine düşünüyorsun zaten senin için sorun yoksa bizim içinde olmamalı....
Ben sorun var diye çabuk gelsin demiyorum Sony m4 agua da hafıza sorunu giderilsin 6 gelmesede olurAbartmayın gençler. Tamam güncelleme geç geliyor ama ben 5.1.1'deyim herhangi bir sorun yok.
Çok merak ediyorum sen kendi demek isteğinden bişey anladın mıNe alakası var. Benim sorunum yok yazdım.
Yaz ne sorun yaşıyorsan o zaman bakalım herkesçe genel bi sorun mu
Ayrıca yeni güncelleme ota ile geç geliyorsa ftf diye bir şey var. Sony bunu boşuna mı seçenek olarak sunmuş? Yükle ftf'yi al güncellemeni tepe tepe kullan. Hiç uğraşmadan suç atmak çok kolay.
Ftf yüklemeyi sana demedim üstte mesaj atana dedimÇok merak ediyorum sen kendi demek isteğinden bişey anladın mı
Kendi adıma kullandığım 5 sürümü kaymak gibi hiçbir sorunum yok ama 1 sene önce tanıtılan milletin 6 aydır kullandığı 6sürümünü kullanmak istiyorum sebep belirtmek zorunda da değil kimse sana suçta atmıyorum sadece herkes 6 yı istemekte sabırsızlanmakta fazlasıyla haklı hepsi bu
Benim alıntıma cevap yazıp sana demedim diyorsunuz bide yine bak demişsiniz ilginç bakıyorum tekrar bakıyorum herkesin istemekte sabırsızlanmakta haklı olduğunu görüyorumFtf yüklemeyi sana demedim üstte mesaj atana dedim
Zaten bende geç gelmesine bir şey demedim yukarıdaki mesajıma yine bak istersen
Genel mi özel mi al bi bak istersen, son 10-15 sayfayı okuman yeter de artar bile. Bir de Flashtool'un official XDA konusuna bak bakalım M5'i destekliyor mu! Hiç uğraşmadan suç atmak kolaymış, sorunun olmayınca oturduğun yerden fanboyluk yapabiliyorsun tabii ki, aynı mantık.Ne alakası var. Benim sorunum yok yazdım.
Yaz ne sorun yaşıyorsan o zaman bakalım herkesçe genel bi sorun mu
Ayrıca yeni güncelleme ota ile geç geliyorsa ftf diye bir şey var. Sony bunu boşuna mı seçenek olarak sunmuş? Yükle ftf'yi al güncellemeni tepe tepe kullan. Hiç uğraşmadan suç atmak çok kolay.
M5 mi kullanıyorum ben? Ayrıca M5'in desteklemediğini nereden bileyim? Her cihaza atılıyor diye biliyorum. Bana fanboy diyeceğine git Samsung kullanırken attığın mesajlara bak istersen.Genel mi özel mi al bi bak istersen, son 10-15 sayfayı okuman yeter de artar bile. Bir de Flashtool'un official XDA konusuna bak bakalım M5'i destekliyor mu! Hiç uğraşmadan suç atmak kolaymış, sorunun olmayınca oturduğun yerden fanboyluk yapabiliyorsun tabii ki, aynı mantık.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilmek zorunda değilsin zaten, ama bilmiyorsan uğraşmadan suç atmak kolay demeyeceksin. Piyasaya bakış açım baya değişti geçmişe nazaran, ama daha önce de fanboyluk yaptığım falan yoktu, o bahsettiğin mesajları at gerekli açıklamasını yaparım ben yine o kadar iddaalıysan.M5 mi kullanıyorum ben? Ayrıca M5'in desteklemediğini nereden bileyim? Her cihaza atılıyor diye biliyorum. Bana fanboy diyeceğine git Samsung kullanırken attığın mesajlara bak istersen.
Durum Samsung'a olunca nasıl da konuşuyorsun Sony'e bir çamur atmadınAbartmayın gençler. Tamam güncelleme geç geliyor ama ben 5.1.1'deyim herhangi bir sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?