Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Z 5.1 alacak mı
Hocam Sony Z, s4, htc one bunlar aynı dönemin cihazları hepsi lolipopu aldı. Note 2 lolipopu alacaksa Note 4 ün daha yolu çok.Samsung'da böyle olsaydı keşke...Note 4 bakalım 6.0 alacakmı ona kuşkuluyom ben.☺☺
İşte hocam ben samsung türkiye'de şüphrleniyorum.Bakalım neler olacak ?Hocam Sony Z, s4, htc one bunlar aynı dönemin cihazları hepsi lolipopu aldı. Note 2 lolipopu alacaksa Note 4 ün daha yolu çok.
Sadece samsung Türkiye sorunlu o kadar
Galaxy s4 ve htc one bunlar Xperia Zden daha yeni cihazlar üstelik yeni nesil işlemci s600 desteği var diye biliyorum?Hocam Sony Z, s4, htc one bunlar aynı dönemin cihazları hepsi lolipopu aldı. Note 2 lolipopu alacaksa Note 4 ün daha yolu çok.
Bakarsan aralarında 1 ay var sadece Z şubatta çıkmış bir telefon s4 ve one Martta çıkmış. Donanımdan bahsetmiyorum zaten ben. Note 2 eylülde çıkmış olması lazım daha önce yani. Nexus 4 bilmiyorum. Xperia Z eski donanım kullanmış o zaman. Hala eski donanım kullanıyor rakiplerine karşı. Hiç değişme olmamış firmada.Galaxy s4 ve htc one bunlar Xperia Zden daha yeni cihazlar üstelik yeni nesil işlemci s600 desteği var diye biliyorum?
Xperia Z, Note 2, Nexus 4 bunlar aynı donanımlı cihazlar olmali!
Valla hocam note 2 büyük ihtimalle lollipop almayacak.Note 3 alıp oradan portlanır.Hocam Sony Z, s4, htc one bunlar aynı dönemin cihazları hepsi lolipopu aldı. Note 2 lolipopu alacaksa Note 4 ün daha yolu çok.
Almasa bile bişey diyemez ki kimse cihaz 32 aylık. Güncelleme sözü 18 ay her cihazın. Firmanın insafına kalmış gerisiValla hocam note 2 büyük ihtimalle lollipop almayacak.Note 3 alıp oradan portlanır.
Öncelikle ben Donanımdan bahsetmiştim çıkış tarihi deyil.Note 2 eylülde , Nexus 4 kasım ayında ve Xperia Z ocak ayında duyruldu diye biliyorum!Bakarsan aralarında 1 ay var sadece Z şubatta çıkmış bir telefon s4 ve one Martta çıkmış. Donanımdan bahsetmiyorum zaten ben. Note 2 eylülde çıkmış olması lazım daha önce yani. Nexus 4 bilmiyorum. Xperia Z eski donanım kullanmış o zaman. Hala eski donanım kullanıyor rakiplerine karşı. Hiç değişme olmamış firmada.
Xperia Z de şu anda 28 aylık bi cihaz ve Sony'nin açıklamasına bakarak ağustos ayında Android 5.1 alacak ve o zamanda 31- 32aylık bir cihaz olacaktır. Buna nasıl bakıyorsunuz?Almasa bile bişey diyemez ki kimse cihaz 32 aylık. Güncelleme sözü 18 ay her cihazın. Firmanın insafına kalmış gerisi
O zaman note 4 kesin alır 6.0 ıAlmasa bile bişey diyemez ki kimse cihaz 32 aylık. Güncelleme sözü 18 ay her cihazın. Firmanın insafına kalmış gerisi
Evet alsın zaten çok güzel bişey. Z ultra arasında 3-4 ay var. Yeni işlemci çıkmış snapdragon 800 ve cihazda onla çıkmış. 1 ayla 4 ay bir tutulmamali.Öncelikle ben Donanımdan bahsetmiştim çıkış tarihi deyil.Note 2 eylülde , Nexus 4 kasım ayında ve Xperia Z ocak ayında duyruldu diye biliyorum!
Rakiplerinden eski donanım kullanmış demişsin sende bak istersen s4 ve Xperia Z ultra donanımları nasıl? Aralarındaki zamanda yaklaşık 3ay
Xperia Z de şu anda 28 aylık bi cihaz ve Sony'nin açıklamasına bakarak ağustos ayında Android 5.1 alacak ve o zamanda 31- 32aylık bir cihaz olacaktır. Buna nasıl bakıyorsunuz?
Xperia Z ile Galaxy s4 arasında 1ay var demişsin?Evet alsın zaten çok güzel bişey. Z ultra arasında 3-4 ay var. Yeni işlemci çıkmış snapdragon 800 ve cihazda onla çıkmış. 1 ayla 4 ay bir tutulmamali.
Bende şey diyorum hani donanım değilde adamlar tarihe bakıyorlar güncellemedeyani kısaca burada bizim tartışıyor olduğumuz konuşma çokta önemli bişey deyil.benim anlatmaya çalıştığım şey Note 2 , Nexus 4 , Xperia Z bunlar aynı dönemin donanımı kullanan cihazlar.
Galaxy s4 , htc one gibi cihazlar biraz daha yeni donanımlı cihazlar. Xperia Z ultra ve üzeri onlardan bile daha yeni donanımlı olup aralarındaki 2- 3 aylık fark çok şeyi değiştiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?