Haber Sony Xperia Z'nin yerini Xperia X alıyor! Artık yeni Xperia Z telefon yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Sony bu adımıyla iyi mi yaptı kötü mü yaptı?

• Diğer (konuya mesajla belirtiniz)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Galaxy S 2010 Mart , Xperia Z 2013 Ocak çıkışlı ama bakıyosun Sony Samsung'u yakaladı Z serisi ile model bazında. Z6'yı şu X diye çıkarıyodu geçen ama son anda caydılar bence baktılar G5'e pabuç pahalı.Sony çok abartıyor bu model işini.Hayır Samsung kar edemiyor belki eskisi gibi ürün fazlalığından dolayı ama satıyor adamlar kardan zarar ediyor.Sony ise ne yaptığı belli değil.100 tane Z5 satabildi mi acaba Türkiye'de de X'lerle Y'lerle Z'lerle matematik yapıyor.Matematiği satışlara bakıp yapsalar iyi olur.Konsollar 1 sene kurtarır 2 sene kurtarır.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Hayır bu X serisini Haziran ayına kadar kim bekleyecek onu merak ediyorum. Hep yanlış tarih ve fiyat belirliyorlar. X serisinde Z'deki özelliklerin ve kasa malzemesinin çoğu yok ancak fiyatı yinede yüksek. Z serisini devam ettirseydi bir şey kaybetmeyecekti bana göre. Z serisinde olmayıp diğer serilerde olan ne var? Bence hiçbir eksiği yoktu bu serinin. Z5 daha çıkalı ne kadar oldu? O kadar kamera ödülü aldı, tasarım ödülü aldı, kamerası o kadar yüksek puan aldı, Z5 Pre ilk 4K ekran ile geldi. X bunlara göre çok geriden geliyor. Arka kamerada 4K kayıt bile yok. Ben olsam Sony Mobile CEO'sunu anında kovmuştum.

Invoke

Invoke

Üye
Yıl sonuna bol özellikli amiraliniz gelir. Ne çok olay yapmışsınız, zaten Z5 yeni çıktı. Neyi amaçladıklarını/ Ne düşündüklerini de yıl sonuna doğru görürüz.

yeumyang

yeumyang

Moderator
Hayır bu X serisini Haziran ayına kadar kim bekleyecek onu merak ediyorum. Hep yanlış tarih ve fiyat belirliyorlar. X serisinde Z'deki özelliklerin ve kasa malzemesinin çoğu yok ancak fiyatı yinede yüksek. Z serisini devam ettirseydi bir şey kaybetmeyecekti bana göre. Z serisinde olmayıp diğer serilerde olan ne var? Bence hiçbir eksiği yoktu bu serinin. Z5 daha çıkalı ne kadar oldu? O kadar kamera ödülü aldı, tasarım ödülü aldı, kamerası o kadar yüksek puan aldı, Z5 Pre ilk 4K ekran ile geldi. X bunlara göre çok geriden geliyor. Arka kamerada 4K kayıt bile yok. Ben olsam Sony Mobile CEO'sunu anında kovmuştum.
Satışlar kötü gidecek bakacak sony olmuyor kovarlar ceo yu veya komple kapatır mobil bölümünü

kralberk13

kralberk13

Üye
kapatırsa olmaz işte ozaman güncellemeler gelmez telefonlara

kralberk13

kralberk13

Üye
olsun 2 yıl az süreç güncelleme için zaten ayda yılda bir veriyo 2 yıl neye yetçekki okadar para bayılıyoruz

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
olsun 2 yıl az süreç güncelleme için zaten ayda yılda bir veriyo 2 yıl neye yetçekki okadar para bayılıyoruz
2 yıl güncelleme aldığına dua et bence. Başka marka alsaydın o kadar güncelleme verir miydi acaba?

kralberk13

kralberk13

Üye
gmd ele alalım :)

yaytas

yaytas

Üye
sony bence küçük bir hata yapıyor z ailesini bitirmesine gerek yoktu ki farklı dalda cihaz üretimine gidebilirdi

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Z serisi devam etmeliydi bence de. Umarım daha iyi sonuçlanır ama ilerisi biraz bulanık gibi :hmmm

smh60

smh60

Üye
Yakında Z5 almayı düşünen biri olarak üzüldüm Z serisinin havası bi ayrıydı X serisi tutmaz buna amiral gemisi demek de çok saçma bence hala amiral gemisi Z5 diye düşünüyorum

kralberk13

kralberk13

Üye
bende aynı karardayım z5 amiral gemisi x tutmaz gibisine geliyo şahsen

Üst Alt