Haber Sony Xperia X Performance, Avrupa'da gelecek ay satışa sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia X Performance, Avrupa'da gelecek ay satışa sunulacak
Sony'nin yeni üst seviye akıllısının Avrupa fiyatı ve çıkış tarihi detaylanıyor.



Teknoloji dünyasının en etkili isimlerinden olan Sony, her sene yeni Xperia akıllı telefon modelleri sunarken, bu sene de Şubat sonunda MWC 2016, Mobil DÜnya Kongresi'nde önemli 3 akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.



Firma, Xperia Z ailesini sonlandırarak, yeni Xperia X ailesini hayata geçirdi. Bu cihazlar Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance isimleri ile gelirken, tüm modeller 5" büyüklüğünde ekran içeriyor.

Sony, duyurunun ardından Xperia XA ve Xperia X modellerini ön siparişe sunmuştu ve şimdi de Sony'nin üst modeli Xperia X Performance satışa çıktı.

Bu akıllı telefon Fransa, İtalya, İspanya, Hollanda ve İsveç gibi Avrupa ülkelerinde ön siparişe sunuldu. Fiyat ise Fransa ve Hollanda'da 699€ olarak, İtalya ve İspanya'da da 729€ olarak belirlenmiş.

Sony Xperia X Performance akıllı telefon, 5" büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran içerirken, akıllı telefonun sistem belleği 3GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş.

Cihaz Qualcomm tarafından geliştirilen dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içerenSnapdragon 820 yonga setinden güç alıyor. 23MP arka kamera içeren cihazın öne kamerası da 13MP olarak yer almakta.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Sony Xperia X Performance akıllı telefon parmak izi tarayıcısı içeriyor ve ayrıca suya karşı da dayanıklı yapı içermekte.

Sony Xperia X Performance, Avrupa'da gelecek ay satışa sunulacak
 


0MG90

0MG90

Üye
Sony Mobile'ın başında kim varsa acilen değiştirilmeli, kovulmalı. Ne yapılacaksa yapılsın yani. X Performance için 700 Euro istemek nedir ya? Diğer amiraller ondan ucuz. Hadi cihaz iyi olsa dicem ama Z5 serisine göre çok eksiklikleri var. Hirai buna nası karşı çıkmıyor!!
 
  • Beğen
Tepkiler: djhiguramos
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
3GB ram , tartışmaya açık da olsa full hd ekran ve 700 euro.İyiymiş.

8.7 mm kalın bir telefon ve batarya git gide daha da düşüyor.

820 versiyonlu Z5 gibi hiçbir yenilik içermiyor.
 
0MG90

0MG90

Üye
Z5 gibi yenilik içermiyor?

Aşırı marka düşmanlığı akla zarar. Benden demesi.

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: djhiguramos
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
820 versiyonlu Z5 gibi ( , ) hiçbir yenilik içermiyor.

Orda bir virgül var yazmasam da ama de da ekleri gibi olmasa da olurdu.Zira Z5 de herhangi bir yenilik getirmedi bana göre bu herkese göre değişebilir.
 

Emre

Üye
OIS olaydı iyiydi
 
0MG90

0MG90

Üye
Detaylı yazmıycam
Z5 ile parmak izi okuyucu geldi, kamera odaklaması 0.03 saniye oldu (Dünyada en hızlı odaklama yapan telefonlardan biri), yeni Hi-Res gürültü engelleyici kulaklıklar ile geldi, ön kamera iyileştirildi, yazılımsal olarak Xperia Home geliştirildi, şarj girişi dışarıya konuldu ve hala microSD kart desteğine sahip, pürüzsüz arka kasaya geçildi, batarya azalmasına rağmen (önceki modellere göre) yinede rahat 1 günü çıkarıyor, Dünyanın ilk 4K ekranlı telefonu Z5P tanıtıldı (her zaman 4K ekranda olmasa da ekranı şahane, Albüm ve Videolarda denedim ekran kalitesi çok iyi) daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var
 
  • Beğen
Tepkiler: djhiguramos
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sony fiyat politikası ve satışa sunmadan çok önce lanse etmesi onu uçuruma götürecek, en erken satış bir ay sonra başlayacaksa Türkiyede bu telefonu alacakların yarısı 10 kere karar değiştirir. Bende zamanında Sony ile bu şekilde alakamı kesmiştim.
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Hollanda, Almanya gibi yerlerde zaten telefonlar bizden daha pahalı. Orta Doğu ülkelerinde çıkmadan fiyatı belli olmaz yaklaşık %18 vergi eklendiğinde bizim ülkemizdeki fiyatı çıkıyor. Ortaya. Ama yine de 2300-2500 den aşağı vermezler.
 


Üst Alt