Haber Sony Xperia Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium Tanıtıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Suya sokma demiyor. Kusurlu ürünleri yüzünden sürekli dava açıldığı için garanti koşullarına gerekmedikçe suya sokmayın demişler. Bu sayede kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar dava konularında. Gereksiz bir şey sonuçta havuzda veya gölde reklam yapıyorlar ama...

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Zaten suyun altında telefonun bir gereği var mı :)

The Pancar

The Pancar

Üye
Fotoğraf , video çekilir.Telefon ile denize düşme durumunda işe yarar,onun dışında pek gerekli olduğunu sanmıyorum

foreverthe

foreverthe

Üye
Acaba kamera nasıl olacak Z2 ve Z3 kamerasını beğenmemiştim :hmmm

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu Türk sitesi yanlış çevirmiş yazıyı, herkes yanlış anlıyor. Xperiablog'tan okuyabilirsiniz.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Yeni James Bond filmi Spectre'de kullanılan Z5, videosu var ama paylaşılmıyor henüz

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

yeumyang

yeumyang

Moderator
şu cihazlar bir türkiyeye gelseydi

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Voovvv :D

• Beğen
Tepkiler: murooo55 ve man20
Murat Alper

Murat Alper

Üye
cihazların yeni fiyatları

xperia z5 premium ekimin sonlarında türkiyede olacakmış

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Galiba Ekim'de ülkemizde lansmanı olacak Z5 serisinin. Daha sonra satışa sunulur.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

videonun sonunda ne zaman geleceği söylüyor zaten sony mobile türkiye sorumlusu :)

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi

videonun sonunda ne zaman geleceği söylüyor zaten sony mobile türkiye sorumlusu :)
Bende DH'de izledim oradan hatırlıyorum emin değildim :)

Invoke

Invoke

Üye
Konunun hepsine bakmadım, daha önceden bahsedildi mi bilmiyorum ama yazayım.

Z5 ve Z5Premium da -Compacttan haberim yok ama onda da vardır sanıyorum, yoksa büyük eksik- bakır borularla ve termal macunla ısınmanın önüne geçmeye çalışmışlar. 10dakikalık 4K videosuna göre de başarılı gibi duruyorlar.

Ayrıca Z5 Premium'un ekranı her zaman 4K çözünürlükte çalışmıyor. Sony yine(tema olayında olduğu gibi) androidde olan bir özelliği keşfedip kullanmış. Eğer 4K video, resim vs bir şey açmak isterseniz çözünürlüğü 4K'ya alıyor. Onun dışında 1080p, veya 2K çalışabiliyor. Kendisi geçiş yapıyor, bunu siz kontrol etmiyorsunuz. Windowsda ayarlardan çözünürlük değiştirmek gibi düşünebiliriz. Aslında iyi bir özellik böylece gereksiz batarya tüketiminin ve işlemcinin yorulmasının önüne geçmiş olacaklar.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İkonlarda arayüzde boyut bozukluğu olmadan çözünürlüğü değiştirebilme imkanı harika olur.Oyun oynarken ya da film izlerken çözünürlüğü arttırıp günlük işlemlerde düşürmek günümüzün en büyük buluşu olur herhalde.
3.000 civarı bataryalar artık standarda yaklaştı keyfini çıkarırız bari.
Ben direkt 480x800 :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
O çözünürlük düşürme G3'te de oluyordu diye biliyorum. Zaten öyle olması lazım yoksa şarj dayanmaz.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
G3 te dayanmıyor zaten [emoji4]

Üst Alt