Haber Sony Xperia Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium Tanıtıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
Aynen. Adamlar kendine güveniyor :) keşke gerçekte içi su dolu kutunun içinde olarak satılsa hem böylece mağazada kutuyu açtırdığımızda üretim hatalı telefonları o anda farketmiş oluruz sorunsuz olanı almış olurduk :/

Murat Alper

Murat Alper

Üye
geçen cumartesi inceledim z5'i çok güzel olmuş ses tuşlarının altta olmasını beğenmedim yanlızca z5 premium kasımın 20'sinde kayseriye gelecekmiş güzel olmuş z5 premium düşünüyorum 2 yerde inceledim z5'i birinde afedersiniz ilk incelediğim yerde görevli bayan yüzünden adam akıllı inceleyemedim yok şöle yok böle özelliklerini anlatıyordu ya kızım diyecektim az yanlız bırak ben bu cihazı ne zamandan beri takip ediyorum diyecektim görevliye allahtan 2.ci gittiğim yerde öle bir sorun yaşamadım 10-15 dakika rahat bir biçimde inceledim :ehe ısınma sorunu yoktu gayet güzel cihaz olmuş

BRKTNL

BRKTNL

Üye
geçen cumartesi inceledim z5'i çok güzel olmuş ses tuşlarının altta olmasını beğenmedim yanlızca z5 premium kasımın 20'sinde kayseriye gelecekmiş güzel olmuş z5 premium düşünüyorum 2 yerde inceledim z5'i birinde afedersiniz ilk incelediğim yerde görevli bayan yüzünden adam akıllı inceleyemedim yok şöle yok böle özelliklerini anlatıyordu ya kızım diyecektim az yanlız bırak ben bu cihazı ne zamandan beri takip ediyorum diyecektim görevliye allahtan 2.ci gittiğim yerde öle bir sorun yaşamadım 10-15 dakika rahat bir biçimde inceledim :ehe ısınma sorunu yoktu gayet güzel cihaz olmuş
Anlamadım şimdi, ilk önce Kayseri'ye mi gelecek Z5 premium? Öyleyse de neden ilk önce Kayseri :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadım şimdi, ilk önce Kayseri'ye mi gelecek Z5 premium? Öyleyse de neden ilk önce Kayseri :hmmm
Z5 Premium Aralık'ta gelecek diye biliyorum. Kasım'da değil. Yanlış bilgi vermiş sanırım.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradaki videoları izleyin bence

Murat Alper

Murat Alper

Üye
z5 premium türkçe kutu açılım videosu :eller: :eller: :eller: :eller:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

alacaklara şimdiden hayırlı olsun bu fiyatıda kaçırmasınlar 2499:tl:

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Uuu Z5 fiyatına Z5p :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Size yakışır bir z5p bütçeniz varsa alın bir tane
Sürekli telefon değiştiren biri değilim yoksa satardım Z2'yi. Şu an bana yetiyor telefon belki sonra.
Z5 distribütör garantili 2400 liraya inmiş, Z5 Premium'da 2600 liraya

yeumyang

yeumyang

Moderator
Ama z5p beni al diyor bende sık sık cihaz değiştirmem ama z6 compact haberleri beni şimdiden heyecanlandırıyor

Üst Alt