Haber Sony Xperia Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium Tanıtıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kırmızı polo büyük fotoya bakarsan G4 ve Z5 arasında cok bi fark yok renklerde S6 gibi pembeleşme kadar. Ama etraftaki detaylara bakarsan G4 daha aydınlık bir foto çekmiş mesela sağdaki insanlara ve yerdeki zeminin detaylarına bakarsan G4 1.8 farkını koymuş.
Z5 in kırmızılarında da hafif koyulaşma var genel anlamda iyi ama G4 renkleri ve detayları daha iyi yakalıyor.
G4

Z5

Gerçekte kırmızıyı bu kadar kontrastlı görmüyoruz hoş bir kırmızı oluşmuş ama gercekten biraz uzak. Ama Z3 e göre kamera çağ atlamış.

Son düzenleme:

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Kırmızı polo büyük fotoya bakarsan G4 ve Z5 arasında cok bi fark yok renklerde S6 gibi pembeleşme kadar. Ama etraftaki detaylara bakarsan G4 daha aydınlık bir foto çekmiş mesela sağdaki insanlara ve yerdeki zeminin detaylarına bakarsan G4 1.8 farkını koymuş.
Z5 in kırmızılarında da hafif koyulaşma var genel anlamda iyi ama G4 renkleri ve detayları daha iyi yakalıyor.
G4

Z5

Gerçekte kırmızıyı bu kadar kontrastlı görmüyoruz hoş bir kırmızı oluşmuş ama gercekten biraz uzak. Ama Z3 e göre kamera çağ atlamış.
Kırmızı polo büyük fotoya bakarsan G4 ve Z5 arasında cok bi fark yok renklerde S6 gibi pembeleşme kadar. Ama etraftaki detaylara bakarsan G4 daha aydınlık bir foto çekmiş mesela sağdaki insanlara ve standa bakarsan G4 1.8 farkını koymuş detay ve ışıkta.
G4

Z5

Gerçekte kırmızıyı bu kadar kontrastlı görmüyoruz hoş bir kırmızı oluşmuş ama gercekten biraz uzak sanki flashlı yakın çekim gibi. Ama Z3 e göre kamera çağ atlamış.
Aynen G4'deki kamera bi başka. Yinede iyi sensör koymuşlar Z5'e. Umarım bunu devam ettirirler diğer cihazlarda da.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Belli seviyeyi yakalayınca devamı gelir.
Sıkıntılı noktaları görüp iyileşme sağlamaları güzel bir adım.
Umarım satışları iyi olur rekabet artar tüm cihaz fiyatlarında da iyileşme olur ama ne kadar düşebilir zaten o da tartışılır piyasa çok uçtu.
Fiyati uygun tutup özellikle compact modelde çok iyi satış rakamlarına ulaşabilir.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Kırmızı arabaya zoomda Z5'in renkleri daha iyi sanki? :hmmm

Önemli Olan Gerçek Görüntü Bence. Evet Fotoğraflarda Bence de En İyisi Z5 Kırmızı Arabada Ama Birebir Aynı mı. Onu Bilmek İçin Arabayı Canlı Görmek Gerekiyor...

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Yeni cihazlar fiyat olarak uçacak bence. Ben ucuza geleceğini sanmıyorum hiçbirinin.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Kırmızı arabaya zoomda Z5'in renkleri daha iyi sanki? :hmmm

Önemli Olan Gerçek Görüntü Bence. Evet Fotoğraflarda Bence de En İyisi Z5 Kırmızı Arabada Ama Birebir Aynı mı. Onu Bilmek İçin Arabayı Canlı Görmek Gerekiyor...

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
2. kez attın yorumu :D

Bu arada Z5 serisinden birini kazanabilirsiniz. Facebook ile giriş yapın ve ankete katılın.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
2. kez attın yorumu :D

Bu arada Z5 serisinden birini kazanabilirsiniz. Facebook ile giriş yapın ve ankete katılın.

Evet 2. Kez Attım. Nette Sorun Çıktı Herhalde. =)

turancen

turancen

Üye
Şu anda lg g3 kullanıyorum ve 2 ay oldu alalı :D şu z5 compack a gözüm kaydı :D ekran çözünürlüğü ve bataryası benim çok hoşuma gitti :D lg g3 de 1080p ye nasıl düşüreceğim diye çok uğraştım ama yapamadım :(

2700 mah batarya ve 720p ile 2 günden fazla gider şarjı :D yemede yanında yat...

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
byAndroid

byAndroid

Üye
İngiltere de fiyatlar düşmüştü compact model 430 €uro güzel fiyat bence

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Herkesin gözü var compact modelde.Sony bence bunu iyi değerlendirmeli fiyatta bir sürpriz yapmalı.
Sony'nin ihtiyacı var buna kendini toparlaması için.1.899 gibi giriş yapsa ortalığı toza dumana katar.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Z3 Compact distribütör garantili 1400 lira. Z5 Compact 1800-1900 gibi olur sanırım.

yeumyang

yeumyang

Moderator
compact modeli 2000 aşagısı olursa cok satılır

The Pancar

The Pancar

Üye
Compact hoşuma gitti

Emre

Üye
@El~PisToLeRo Post kasıyorsun farkında mısın?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben mi post kasıyorum?
Ben rekor seviyede forumda dolaşıyorum belki de online sürem hiçbir adminde yok bakmadığım incelemediğim konu yok ama hepsine yorum yapmıyorum ve 6 senedir bu forumdayım mesaj sayım dünkü üyelerden az.
Ha mesajin iki kez gitmesini diyorsan o büyük ihtimal forumdan kaynaklı bir sorun.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

hikmet366

hikmet366

Üye