teknolojibaronu
Üye
Bana sorarsan rezalet. Düz renk tercih ederim.Tasarımı çok tatlıymış, bu taraflara gelseydi varımı yoğumu satar alırdım![]()
Bana sorarsan rezalet. Düz renk tercih ederim.Tasarımı çok tatlıymış, bu taraflara gelseydi varımı yoğumu satar alırdım![]()
hangi konuda ?Z5 compat tüm telefonlara farkı cakar
Performans .stabilhangi konuda ?
Ekim veya kasımda gelebilir.cihazların türkiye fiyatı daha belli olmadı mı ülkemize ne zaman gelir acaba compakt modelini merak ediyorum inceleyecegim
Kalınlaşmış ama küçük ekran ve üst düzey donanım isteyenler için iyi seçenekOldukça kalın küçük ve 720P ekranlı bir cihaz. 2.000 üzeri fiyat biçecekler neyini merak ediyosunuz? Gidin G4 alın Note 4 alın daha uygun fiyatlara. Compactın sevimliliği kalmamış tuğla gibi olmuş telefon.
haklısınız cihaz cok kalın ama benim icin ekran önemli mini telefon istiyorum 4.5 inc büyük ekranlı cihazları sevmiyorum o yüzden ilgimi ufak boyutlu cihazlar cekiyor s6 miniyi bekliyordum tanıtılmadı galiba samsung cıkarmayacak z3 compakt ta alabilirim z5 compakt ın fiyatı uygun olursa degerlendirebilirim bakalım acelem yok şuan beklemedeyimOldukça kalın küçük ve 720P ekranlı bir cihaz. 2.000 üzeri fiyat biçecekler neyini merak ediyosunuz? Gidin G4 alın Note 4 alın daha uygun fiyatlara. Compactın sevimliliği kalmamış tuğla gibi olmuş telefon.
Kırmızı arabaya zoomda Z5'in renkleri daha iyi sanki?G4 hepsini yamultuyor kamerada çok iyi cihaz.
Z5 S6 dan iyi görünüyor ama bilemedim.