Haber Sony Xperia Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium Tanıtıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Zevk meselesi.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yine hata yaptı 4k var ama 4gb ram yok

fkaya559758

Üye
Çok güzel telefonlar geliyor ama tasarımın değişmesi gerekiyor. Kaç senedir aynı telefon.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tasarımdan hep kaybediyor.

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Murat Alper

Murat Alper

Üye
snapdragon 820'li z5 ultra gelecekmiş

hikmet366

hikmet366

Üye
Z5 compat tüm telefonlara farkı cakar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Compact artık yerini sağlamlaştırmış bir mevkide fakat Premium da iddiasını koyar bence.

yeumyang

yeumyang

Moderator
cihazların türkiye fiyatı daha belli olmadı mı ülkemize ne zaman gelir acaba compakt modelini merak ediyorum inceleyecegim

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Ülkemizde de lansmanı yapılacak ondan sonra satışa sunulur sanırım

Konu düzenlendi, birkaç özellik yazdım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Oldukça kalın küçük ve 720P ekranlı bir cihaz. 2.000 üzeri fiyat biçecekler neyini merak ediyosunuz? Gidin G4 alın Note 4 alın daha uygun fiyatlara. Compactın sevimliliği kalmamış tuğla gibi olmuş telefon.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Oldukça kalın küçük ve 720P ekranlı bir cihaz. 2.000 üzeri fiyat biçecekler neyini merak ediyosunuz? Gidin G4 alın Note 4 alın daha uygun fiyatlara. Compactın sevimliliği kalmamış tuğla gibi olmuş telefon.
Kalınlaşmış ama küçük ekran ve üst düzey donanım isteyenler için iyi seçenek

yeumyang

yeumyang

Moderator
haklısınız cihaz cok kalın ama benim icin ekran önemli mini telefon istiyorum 4.5 inc büyük ekranlı cihazları sevmiyorum o yüzden ilgimi ufak boyutlu cihazlar cekiyor s6 miniyi bekliyordum tanıtılmadı galiba samsung cıkarmayacak z3 compakt ta alabilirim z5 compakt ın fiyatı uygun olursa degerlendirebilirim bakalım acelem yok şuan beklemedeyim

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çerçevelerden dolayı ölçülerine bakmadim ama ince çerçeveli 5" bir telefona yakındır ölçüleri.
Yani boyut küçük sayılmaz üstelik 4.6" bir ekran da küçük sayılmaz phabletleri saymazsak. 5.5" G4 eminim cok daha rahat kullanılıyordur.
2 gb ram ve 810 diğer bir anlamsız unsurlar.
3.500 mA üzeri batarya konsaydı anlardım ama düşününce tutacak bir yanını bulamadım compact modelin.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kamera zoom farkları

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4 hepsini yamultuyor kamerada çok iyi cihaz.
Z5 S6 dan iyi görünüyor ama bilemedim.

Üst Alt