Haber Sony Xperia Z5 ve Z5 Compact Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Compact bildiğin 5800 kalındığında. Bari symbian teması koysa Sony. :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
G serisi çok farklı zaten. S6, S6 edge, S6 edge plus, Note 5 ve çıkacak S6 minide çok farklı zaten birbirinden.

Luck Star

Luck Star

Üye
s4-s5-s6 arasındaki teknik, donanım, tasarım farkını görmeyen kördür. g2 1080p g3 1440p ekran. g4 en iyi camera ve deri kapak. Kör olmak gerek dostum :)
1080p ekranı batarya için koyduğunu söyleyip milleti avutuyorlar. Bugün S6 bile 2550 mah pil ile 5 saat ekran süresi veriyor ki fazlasıyla yeterli. Günü kurtardktan sonra kalan şarj zaten işine yaramaz gece yine şarja takarsın.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Invoke

Invoke

Üye
Z1 tft koca kasa.
z2 ips, stereo hoparlör, köşeli tasarım.
z3 750 nit daha parlak ekran ve oval tasarım. Daha küçük çerçeve
Çok net farklı cihazlar. :eek:

Invoke

Invoke

Üye
Z3+ S810 lüzumsuz cihaz.
Z5 de S810 ile gelir de üstüne kamera ve ekran ile bir şeyler katmazsa o da lüzumsuz cihaz olur.. Hala Z3 ftw!

Zaten Sony sürekli zarar ediyor. Açıkçası daha iyi cihaz çıkarıyor ama kazanamıyor. O da baktı böyle olmuyor orta seviyeye oynuyor. M4 Aqua mesela iyi bir hareketti ama m5 ve c5 ultra orta seviyeye yeni bir boyut katacak.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben bir stand'ta sony cihazı gördüğümde modelini kestiremiyorum. küçükse compact orta boysa normal büyükse ultra veya T dir diyorum. Gözümde hepsi aynı aslında sadece boy farkı var :D Kameralar yetersiz. Suya dayanıklılık yetersiz. S5 açılan kapağı ile daha fazla suya dayanıklı. Üstelık kasası açılsa bile suya dayanıklı kalıyor sony de ise tamir görürse o özellik gidiyor. Sayamadığım bir çok eksiklik var. Hani beni şu nedenden dolayı alman lazım diyebilecek bir özelliği olmuyor çıkardığı cihazın.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Tarafsızlık çok önemli. Dış görünüşe bakıp geçilse... Sony o Z'lere ne özellikler katmış onlara bakın ilk önce. Sadece dış görünüş ve çipsete değil.

Luck Star

Luck Star

Üye
Çipsete önem vermiyorum. Eskiden forumda gereksiz diye tabir edilen özelliklere önem veriyorum ben. Parmak izi sensörü bile yok daha kafadan gitti. Nasıl rekabet edecek samsung veya apple ile ? samsung üstüne kalp sensörüydü, airview di bir çok özellik koyuyor. Eskiyi bilmem de bu saatten sonra benim gözümde lider samsung. Lg ise düşüşe geçti ileride ne olur bilinmez. HTC yi batmış olarak görüyorum. Sony yerinde sayıyor azıcık cesur davranse bir şeyler olabilirdi. Kimse şarjı daha fazla gidiyor diye telefon almıyor. Nokia'yı beklemekteyiz umarım eskisi gibi sağlam modelleri görebiliriz.

Üst Alt