Haber Sony Xperia Z3 İle 10 Saat Ekran Süresi Gerçekmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z3 İle 10 Saat Ekran Süresi Gerçekmi ?
Android işletim sistemi batarya konusunda kullanıcıları farklı çözümler arayışında bıraktığı bir gerçek. Tam ihtiyacınız olduğu anda biten batarya insanı ciddi anlamda etkiliyor.

Sony Xperia Z3 ile Phone Arena tarafından yapılan bir test sonucu ile ortaya atılan bu iddia kullanıcılar tarafında kafaların karışmasına neden oldu. Sony Xperia Z3 batarya süresini takip eden iki model daha mevcut. Bu modeller Huawei Ascend Mate 7 ve Sony son nesil amiral gemisi, Xperia Z2.
Xperia Z3 özelliklerini kısaca hatırlayalım, 5.1″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran sahip olacak. Qualcomm’un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 801 yonga setinden güç alacak olan cihaz 3GB sistem belleği içerecek. Ayrıca grafik işlemcisi de Adreno 330 olacak.

Xperia Z3 3100mAh batarya ile diğer teste tabi tutulan modeller içinde düşük güçte olması konunun tartışmaya açık olan noktası. Ascend Mate 7 4100mAh bir pil ile 9 saatömrü 3 dakika, Xperia Z2 ile Z3 arasında sadece 100mAh fark olmasına karşılık Xperia Z2 8 saat 10 dakika ekran süresi elde ettiği belirtiliyor. Yine en doğru sonuç kullanıcılardan gelecek gibi. Bu tür ölçümler sadece yol gösterici nitelikte olduğunu belirtelim.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Eğer gerçekten öyle ise Kullanıcılar da bu sonucu alırsa çok iyi :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Reel kullanıma bakmak gerek herhangi bir tweak varmı yokmu ozaman görücez :)
Bence gercekte bu süreyi alamayacak Kullanıcılar fakat yakın sûreler alınabilir :) ben Nokia e6 aldığımda yeni çıkmıştı 28 gün bekleme süresi veriyorlardı ana ben hiç bu Süreyi alamadım :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Z1C 6-7 saat rahat alıyorsa Z3 de alır:)

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Arada 100mAh fark olmasına rağmen yazmışsınız ama arada 1000mAh fark var :)

PriZm

PriZm

Üye
Aynen bende öyle okudum.Cümle yanlış.

PriZm

PriZm

Üye
O zaman bizdeki mantık yanlış.:D

• Beğen
foreverthe

foreverthe

Üye
Vallaha ben bunlara inanmıyorum ya hep bir şeyler diyorlar hepsinde yalan çıkıyor. Bende S3 ve 5S var 5S mah değeri düşük olmasına rağmen şarjı daha iyi gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve sLeepLe
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dediğim gibi aynen Son sözü kullanıcı söyler ;)

spacekiller

spacekiller

Üye
10 saat abartı gerçekte ne kadar onu öğrenelim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Vallaha ben bunlara inanmıyorum ya hep bir şeyler diyorlar hepsinde yalan çıkıyor. Bende S3 ve 5S var 5S mah değeri düşük olmasına rağmen şarjı daha iyi gidiyor.
İos un piliyle androidin pili bir deil ayni zamanda ekranlarida bir deil nasi karsilastirma yahu habere gelecek olursak haber dogru adamlar aciklama yapmisti zatem 2 gun gidecek diye tabi bu normal kullanimda galiba tam bilemiyorum. Yani 1000 mah lik ascenden daha iyi veriyorsa zaten sony batarya isini cozmustur cok iyi batarya tassarrufu uyguladilar galiba tele
Ya da telefonla cok uyumlu bir batarya

foreverthe

foreverthe

Üye
İos un piliyle androidin pili bir deil ayni zamanda ekranlarida bir deil nasi karsilastirma yahu habere gelecek olursak haber dogru adamlar aciklama yapmisti zatem 2 gun gidecek diye tabi bu normal kullanimda galiba tam bilemiyorum. Yani 1000 mah lik ascenden daha iyi veriyorsa zaten sony batarya isini cozmustur cok iyi batarya tassarrufu uyguladilar galiba tele
Ya da telefonla cok uyumlu bir batarya
Güzel kardesim kullandigim uygulamalar ayni whatsapp falan filan hepsinin wifi uzerinden gerceklestiriyorum :) Z3'un pil ömrünün 10 saat olacagini zannetmiyorum :) Olursa para biriktirip bende alirim ama [emoji1][emoji1]

• Beğen

furkankaya559758

Üye
Z2'nin pil süresi çok iyiydi. Bence gerçek olabilir. 10 saat pil süresi vermezse 8 saat verir.

MaxipmaN

Üye
akü takıp bizi yiyolar bah sen :ehe

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güneş enerjili sistemler çıkana kadar çok konuşuruz daha bu Konuları ekstra olarak zaten mevcut olsada stabil değil işte ozaman harbi Akü ile gezmiş oluruz

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Üst Alt