OnePlus 6T batarya test sonuçları: 2018 yılının en iyi batarya performansı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 6T batarya test sonuçları: 2018 yılının en iyi batarya performansı
OnePlus 6T batarya test sonuçları PhoneArena tarafından paylaşıldı. Sonuçlar OnePlus 6T'nin 2018 yılı için en iyi batarya performansına sahip telefon olduğunu kanıtlıyor.

OnePlus 6T, 3.700mAh batarya kapasitesi ile firmanın en büyük batarya kapasitesine sahip telefon olarak duyuruldu. OnePlus 6 modeli ise 3.400mAH bataryaya sahip.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


OnePlus 6T, 9 saat 52 dakika ile 2018 yılında sunulan bir çok amiral gemisinden daha iyi sonuç almış. AMOLED ekrana sahip modeller arasında ise en iyi performans olarak karşımıza çıkıyor.

iPhone XS Max ve Samsung Galaxy Note 9 gibi rakiplerini geride bırakan OnePlus 6T modeli, 4000mAh batarya kapasiteli Huawei Mate 20 ve iPhone XR modelleri karşısında geride kalıyor. Her iki model güç tasarruflu LCD ekrana sahip.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


OnePlus 6T batarya dolum süresinde ise başarılı bir sonuç ortaya koyuyor. OnePlus 6T toplam 1 saat 25 dakika gibi bir sürede %0'dan %100'e doluyor.

Batarya performansı ve dolum süresi ele alındığında OnePlus 6T'nin 2018 yılının en iyi batarya performansına sahip olduğunu söylemek yanlış olmaz.
 

Ekli dosyalar

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
One plus 6 t mi alsak . Nokia 2 ne kadar verimli batarya konusunda .
 


Üst Alt