Sony Xperia Z2 resmi olarak tanıtıldı: Tüm detaylar burada

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
tmmda yani sonuçta 4k çekiyorsun yani demek istediğim normal cihazlardan farklı bi sıkıştıma özelliğimi var resimlerde

Yok ki bu özellik Note 3 Snap versiyonunda da vardı. Daha başka cihazlarda da...

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado

MaxipmaN

Üye
amoledden nasıl kaçabiliriz diyor resmen adamlar yan kısım çok oyuklu olmuş bir sürü giriş var gibi duruyor

• Beğen
Tepkiler: Dede
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xperia Z2 hands-on video:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Invoke

Invoke

Üye
amoledden nasıl kaçabiliriz diyor resmen adamlar yan kısım çok oyuklu olmuş bir sürü giriş var gibi duruyor

Amoled kullanan bir samsung var. Adamlar IPS de kullandı hala yaranamıyorlar size. Şu cihazın -şuan için, ileride ne çıkar bilinmez- tek kusuru fiyatı.

MaxipmaN

Üye
Amoled kullanan bir samsung var. Adamlar IPS de kullandı hala yaranamıyorlar size. Şu cihazın -şuan için, ileride ne çıkar bilinmez- tek kusuru fiyatı.
nokia ne kullanıyo tft mi? nokia da bazı modellerinde amoled kullanıyo

MaxipmaN

Üye
lumia 925

MaxipmaN

Üye
Tamam yazdım zaten. Karışık yani.Ki Amoled IPSden daha iyi diye bir şey yok.
daha iyi diye bişey mi yazdım nasıl amoled bir tek samsungda var diyebiliyosun sanırım de en azından c6 n8 c7 e7 bunlar da amoled

Invoke

Invoke

Üye
daha iyi diye bişey mi yazdım nasıl amoled bir tek samsungda var diyebiliyosun sanırım de en azından c6 n8 c7 e7 bunlar da amoled

N9 da amoled.

Ben androidlerden bahsediyordum, C7 mi kaldı? Allah aşkına.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Uu cok iyiymiste bizde cok pahali olur.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Şu ekran teknolojisi konusunu bir kenara bırakıp Xperia Z2'ye odaklansak? :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke

MaxipmaN

Üye
full hd ötesi video çekiyo mu

Invoke

Invoke

Üye
Ben gidip çay içeceğim zaten. =P

Tamam bir tek Samsung kullanmıyor. Sen haklısın. @MaxipmaN Her ne kadar günümüzde yaygın olarak ismini duyduğumuz ve android kullanan firmaln çoğu telefonunu kastederek söylesem de bunu belirtmediğim için benim cümlem yanlıştı.

Üst Alt