Sony Xperia Z2 resmi olarak tanıtıldı: Tüm detaylar burada

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
S800 bence, antutu testi düşük çünkü?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Triluminos panel değil, farklı bir olay. Basitçe color gamut daha geniş oluyor yani daha fazla renk sunuyor. IPS panelde Triluminos tech. olabilir.

Sizin haberin aynısını yazmışım ya :pro:
benim anlamadıgım sımdı bunun ekranı IPS veya TTS?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
S800 bence, antutu testi düşük çünkü?

Snapdragon 801. Sence, bence yok :D Etkinlikte sergilenen cihazlar satışa sunulacak cihaz olmazlar genelde. O yüzden olabilir. O kadar önemli değil zaten testler.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Evet cihaz donanım olarak son teknolojiyi sunuyor. 2000TL'nin çok üstünde olmazsa Sony severler tercih edebilir :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Sony z2 801 olduğuna göre yüksek ihtimal samsungta 801 i seçecektir

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
bide bunun minisi cikarsa tam benim cihaz olucak :D

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sanmıyorum. Compact varken çıkmaz. Seneye zaten yeni model gelir orası ayrı :D

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
sony cihaz yapmayı biliyor ama fiyat olarak hiç bir şekilde alınacak seviyede olmuyor

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
822$-960$ arasında etiket fiyatlarına sahip olacak cihazın, İngiltere’de 995$, Almanya’da 822$, Fransa, İtalya ve İspanya’da 960$, Hollanda’da 891$ ve İsveç’te ise 917$ fiyat ile satışa sunulacağı belirtilmekte.
Sony Xperia Z2′nin Avrupa fiyatı belli oldu - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
822$-960$ arasında etiket fiyatlarına sahip olacak cihazın, İngiltere’de 995$, Almanya’da 822$, Fransa, İtalya ve İspanya’da 960$, Hollanda’da 891$ ve İsveç’te ise 917$ fiyat ile satışa sunulacağı belirtilmekte.
Sony Xperia Z2′nin Avrupa fiyatı belli oldu - MaxiCep

Vuhuuu :bud:Yanlış bilmiyorsam Z1 700 dolar civarıydı üzerine 150-200dolar ekledilerse, bu da demek oluyor ki 2500+, hadi hayırlı olsun.2 Nexus5 parası :D ya da 3,5-4 tane Diskavri eder. :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve Penci Hoca
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Galaxy S5'in Tipinden Çook İyi Bir Tasarım Galaxy S5'in Belini Bükebilecek Bir Telefon. Arka Kasaya Bittim Ben Z2'nin :o

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
ozakin70

ozakin70

Üye
peki aklıma takıldı 4k video çekiyorda buna hafıza yetmez yav;D nasıl olacak o iş

Invoke

Invoke

Üye
Her videoyu 4K çekmeyin zaten. :DHem +64GB hafıza kartı takabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Saniyesi Mb'lardır 4K'nın 30fps Bide :hmmm

Üst Alt