benim anlamadıgım sımdı bunun ekranı IPS veya TTS?Triluminos panel değil, farklı bir olay. Basitçe color gamut daha geniş oluyor yani daha fazla renk sunuyor. IPS panelde Triluminos tech. olabilir.
Sizin haberin aynısını yazmışım ya![]()
S800 bence, antutu testi düşük çünkü?
Etkinlikte sergilenen cihazlar satışa sunulacak cihaz olmazlar genelde. O yüzden olabilir. O kadar önemli değil zaten testler.benim anlamadıgım sımdı bunun ekranı IPS veya TTS?

Sony z2 801 olduğuna göre yüksek ihtimal samsungta 801 i seçecektir
Evet cihaz donanım olarak son teknolojiyi sunuyor. 2000TL'nin çok üstünde olmazsa Sony severler tercih edebilir![]()
bide bunun minisi cikarsa tam benim cihaz olucak![]()

Sanmıyorum. Compact varken çıkmaz. Seneye zaten yeni model gelir orası ayrı![]()

822$-960$ arasında etiket fiyatlarına sahip olacak cihazın, İngiltere’de 995$, Almanya’da 822$, Fransa, İtalya ve İspanya’da 960$, Hollanda’da 891$ ve İsveç’te ise 917$ fiyat ile satışa sunulacağı belirtilmekte.
Sony Xperia Z2′nin Avrupa fiyatı belli oldu - MaxiCep
Yanlış bilmiyorsam Z1 700 dolar civarıydı üzerine 150-200dolar ekledilerse, bu da demek oluyor ki 2500+, hadi hayırlı olsun.2 Nexus5 parası
ya da 3,5-4 tane Diskavri eder. 
peki aklıma takıldı 4k video çekiyorda buna hafıza yetmez yav;D nasıl olacak o iş

Hafızan yoksa her videoyu 4K çekmezsin olur biter![]()
Her videoyu 4K çekmeyin zaten.Hem +64GB hafıza kartı takabiliyorsunuz.