Sony Xperia 1 duyuruldu: 4K OLED ekran ve sinematik kamera

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia 1 duyuruldu: 4K OLED ekran ve sinematik kamera
Sony Xperia 1 akıllı telefon MWC 2019 etkinliğinde resmi olarak duyuruldu.

Karşınızda Sony Xperia 1;

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Sony Xperia 1 akıllı telefon 6.5 inç büyüklüğünde, 1644 x 3840 piksel çözünürlüğünde, 643 ppi değerine sahip, OLED teknolojili ve Corning Gorilla Glass 6 cam ile korunan ekran ile karşımıza çıkıyor. 167 x 72 x 8.2 mm ölçülerinde olan telefon parmak izi tarayıcısına ve IP 68 sertifikasına sahip.

Xperia 1 gücünü Qualcomm Snapdragon 855 işlemcisinden alıyor. 6GB RAM ve 128GB dahili hafızaya sahip olan telefon Android 9.0 Pie işletim sistemini kullanıyor. Telefonun batarya kapasitesi ise 3330mAh.

Xperia 1'in arka tarafında ise üçlü kamera sistemi kullanılmış. F1.6 12MP, F2.4 12MP ve F2.4 12MP şeklinde üç kamera arka tarafta yer alıyor. Sinema Pro özelliğine sahip olan kamera sistemi ile 4K HDR 21:9 formatında çekimler yapılabiliyor. Ön tarafta ise HDR özelliğine sahip 8MP kamera bulunuyor.

Sony Xperia 1 siyah ve mor renk seçenekleri ile bahar sonuna doğru satışa sunulacak. Fiyat ve çıkış tarihi hakkında net bilgilerin daha sonra açıklanması bekleniyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar



MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bu Android telefonlar hep aynı . Ne kadar bileşeni varsa büyük büyük olsun derdindeler. Bu yarışın sonu hiçbir yara varmayacak benden demesi. Bir taneniz bari müzik tuşu koysun . 6.5 inç ekranı neye gerek ? 7 gün 24 saat film izliyorsun sanki evinde televizyon yok. Bu büyüklük arzusu insanlığın hastalığı
 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Gereksiz bi ekrani var fikrimce

S9+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben yine isme takıldım
Sony nin isimlendirme üzerine daha fazla çalışması lazım
 


Üst Alt