Invoke
Üye
tmmda yani sonuçta 4k çekiyorsun yani demek istediğim normal cihazlardan farklı bi sıkıştıma özelliğimi var resimlerde
Yok ki bu özellik Note 3 Snap versiyonunda da vardı. Daha başka cihazlarda da...
tmmda yani sonuçta 4k çekiyorsun yani demek istediğim normal cihazlardan farklı bi sıkıştıma özelliğimi var resimlerde
amoledden nasıl kaçabiliriz diyor resmen adamlar yan kısım çok oyuklu olmuş bir sürü giriş var gibi duruyor
nokia ne kullanıyo tft mi? nokia da bazı modellerinde amoled kullanıyoAmoled kullanan bir samsung var. Adamlar IPS de kullandı hala yaranamıyorlar size. Şu cihazın -şuan için, ileride ne çıkar bilinmez- tek kusuru fiyatı.
nokia ne kullanıyo tft mi?
hayır 1020 amoled ki daha var kullananLumialar IPS diye biliyorum. 920/1520/1320...
hayır 1020 amoled ki daha var kullanan
lumia 925
daha iyi diye bişey mi yazdım nasıl amoled bir tek samsungda var diyebiliyosun sanırım de en azından c6 n8 c7 e7 bunlar da amoledTamam yazdım zaten. Karışık yani.Ki Amoled IPSden daha iyi diye bir şey yok.
daha iyi diye bişey mi yazdım nasıl amoled bir tek samsungda var diyebiliyosun sanırım de en azından c6 n8 c7 e7 bunlar da amoled
Uu cok iyiymiste bizde cok pahali olur.

sadece samsung dedin ve androidlersen bahsediyorum diyorsun garipN9 da amoled.
Ben androidlerden bahsediyordum, C7 mi kaldı? Allah aşkına.
sadece samsung dedin ve androidlersen bahsediyorum diyorsun garip
Onlarda da pahalı.![]()