İlginçGüncelleme yaptım 5.1.1 yükledi

Kullanıyorum gayet yeterli oluyor ama 4k video boyutu fazla olduğu için en az 64 gb almanızı öneririm yazma hızıda yüksek olsun onada dikkat edin 30da yeterli ancak 48mb olanı tavsiye ederimArkadaşlar merhabalar herkeze. Sony z2 için hafıza kartı alacağım. 4k video da destekli, SanDisk class 10 hc yeterli olurmu acaba? Kullananlar tavsiyede bulunursa sevinirim.
4k video çekmiyorum pek fotoğraf video ile işim olmuyor ama almışken desteklesin. SDXC özellikli hafıza kartlarınıda destekliyor ama çok pahalı SDXC'ler gerek varmı acaba almaya, class 10 yeterli olurmu.Kullanıyorum gayet yeterli oluyor ama 4k video boyutu fazla olduğu için en az 64 gb almanızı öneririm yazma hızıda yüksek olsun onada dikkat edin 30da yeterli ancak 48mb olanı tavsiye ederim
Ben Kingston 64gb 10.sınıf aldım sorunum yok. Sana da en az 64gb almanı öneririm.Arkadaşlar merhabalar herkeze. Sony z2 için hafıza kartı alacağım. 4k video da destekli, SanDisk class 10 hc yeterli olurmu acaba? Kullananlar tavsiyede bulunursa sevinirim.
Bende de class 10, 32gb toshiba var. Hafıza boyutu yeterli olmalla birlikte 30MB/s yazma hızı yeterli değil. Fotoğraflar kaydedilirken 2 sn kadar bekletiyor, sizin istediginiz ultra ben en az extreme seviyesi öneririm.Arkadaşlar merhabalar herkeze. Sony z2 için hafıza kartı alacağım. 4k video da destekli, SanDisk class 10 hc yeterli olurmu acaba? Kullananlar tavsiyede bulunursa sevinirim.
Uzun süre 4k video çekmeyi denedinmi? 64 çok fazla ben 32 düşünüyorum.Ben Kingston 64gb 10.sınıf aldım sorunum yok. Sana da en az 64gb almanı öneririm.
Yaklaşık 1-1,5 dakika falan çektim sorun yaşamadım. Deneme amaçlıydı zaten, özel anlar dışında 4k'yı kullanmıyorum. Bende çok fazla müzik var birde baya foto çekiyorum ondan bana en az 64gb lazımdı.Uzun süre 4k video çekmeyi denedinmi? 64 çok fazla ben 32 düşünüyorum.
Rica ederimTavsiyeler için herkeze teşekkür ederim arkadaşlar.
50 tl bonus puanım var hangi sitede kullanabilirim puan ile almayı düşünüyorum bir bilgin varmı hangi sitelerde geçiyo puan?Rica ederim
İnternetten alacaksan tüm siteleri gez mutlaka
CardFinans kullandığımdan bilgim yok ama ödeme sırasında belki gözükür bonus puanın.50 tl bonus puanım var hangi sitede kullanabilirim puan ile almayı düşünüyorum bir bilgin varmı hangi sitelerde geçiyo puan?
Eyvallah, teşekkür ettim tekrar.CardFinans kullandığımdan bilgim yok ama ödeme sırasında belki gözükür bonus puanın.
CardFinans kullandığımdan bilgim yok ama ödeme sırasında belki gözükür bonus puanın.
Xperia Lounge Gold üyeleri 2 tane Frozen temasını ücretsiz alabilir arkadaşlar
Teşekür ederim. Yazdım ama cevap gitmemiş, bu tapatalk arada böle bağlantı hatası verip cevabı yazmıyor foruma. :-)ben bimeks'ten sandisk ultra microSDHC/microSDXC UHS-I 32 gb 48MB/s Class 10 almıştım 50 tl'ye. biraz önce bimeksin sitesinden baktım hala 50 lira bence özelliklerine göre uygun. Çok iyi hatırlıyorum mağazada bakarken aynı özelliklerde toshiba daha pahalıydı. sanırım 60-65 lira filandı. @tarık_07
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kadın o amaEyvallah kardeşim sağolasın. Yazdım ama cevap gitmemiş bu tapatalk arada böle bağlantı hatası verip cevabı yazmıyor foruma.