Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Simdi bi kulakici kuraklığın ses kesebilmesi icin ya kulaga mukemmel oturmasi lazim ya da kendisi ses verip disaridan ses duymanizi engellemesi lazim. Kendisi ses cikartip ki boguk bi ses veriyor dediniz basimi agritacaksa pek mantıklı değil. Ses kalitesi iyiyse ama o fiyata audio technica almak yerine alınabilir.
O dışarıdaki sesi duymaman için. Kötü bir şey değil yani farkına bile varmıyorsun müzik dinlemekten.

yakupb03

yakupb03

Üye
Mikrofon kısmı Sony yazan kısmın üstünde yuvarlak yer varya orası, kullanım kılavuzunda gösteriyordu ama denemedim öyle konuşmayı falan
Akşam deneyeyim. Ama ses kalitesi çok iyi.

alfo9403

alfo9403

Üye
O dışarıdaki sesi duymaman için. Kötü bir şey değil yani farkına bile varmıyorsun müzik dinlemekten.
Bir denemek lazim. Sony centerlar o konuda cok kötü hic deneme cihazları yok. Bu aralar denemek icin alip zarar ettiğim seyler çok fazla

key43

key43

Üye
Hakkaten sen söyleyince fark ettim bugün baya kullanmistim hala yüzde 22 de. Birkaç gün sonunda net anlaşılır iyilestirme yapıldı mı yapilmadi mi
Bir tek benim mi kötüleşti pilim. 45 dakika boyunca müzik dinleyerek, ara ara whatsapp kullandım. %40 şarj yedi. Üstelik Wi-Fi den

0MG90

0MG90

Üye
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç kez şarj dönsün, toparlar.

• Beğen
Tepkiler: key43 ve yakupb03
Preloader

Preloader

Üye
5.1.1de ben bi fark göremedim fakat bu root olayını ne yapıcaz ya? kingroot falan çalışmıyor.

0MG90

0MG90

Üye
Okuduğuma göre sorun yaşayanlar varmış Kitkata geri dönmüşler

alfo9403

alfo9403

Üye
Valla ben begendim bircok eksik giderilmis. Gördüklerimi yazmıştım birkac sayfa önce

yakupb03

yakupb03

Üye

• Beğen
Tepkiler: man20 ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Deli dehşet ekran süresi. :D

yakupb03

yakupb03

Üye
Yüzde bir... Kapanmadan kaçıyorum. İyi geceler:-)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
İyi geceler.

kapadokyalıusta

Üye
ben 5.0.1'de 8saat 37 dakikayı gördüm

0MG90

0MG90

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sizde yükleyin arkadaşlar. Telefonunuz şarj olurken insanlara yardım edebilirsiniz.

Ekli dosyalar

yakupb03

yakupb03

Üye
z 5 i nasıl buldunuz???

yakupb03

yakupb03

Üye
Yok bildiğin fotoğraf at şu sağdaki power tuşu parmak izi tuşu

Üst Alt