alfo9403
Üye
Yurtdışı cihaz mıydı? Distribütör garantili olanlar mı?Bana hala güncelleme gelmedi ya, kendimi dışlanmış hissediyorum![]()
Yurtdışı cihaz mıydı? Distribütör garantili olanlar mı?Bana hala güncelleme gelmedi ya, kendimi dışlanmış hissediyorum![]()
Garanti fark etmiyor kiYurtdışı cihaz mıydı? Distribütör garantili olanlar mı?
O nedenle sormustum yurtdışı rom mu var diye.Garanti fark etmiyor ki
İspanya için hala çıkmadı ondan
Önceki sürümde kulladığım rootu bir daha kurabilirmiyim buna
Ben bi fark göremedim.Bataryamda iyileşme var sevdim bu güncellemeyi.
Bataryamda iyileşme var sevdim bu güncellemeyi.
Hangi ses seviseyinde duyulmuyor ki? Son 3 dişte mh750 de bisey duymuyorum ben. Daha once ne kullaniyordun çok fark var mı seste? Alinmaya deger mi?Abi bugün gürültü önleyici kulaklık aldım çok güzel ya traktör tren ses duymuyorsun. Ve ses seviyesi yüksek :-)
Kalitesi baya iyi, sesi yarıya bile alsan dışarıdaki sesleri duymazsınHangi ses seviseyinde duyulmuyor ki? Son 3 dişte mh750 de bisey duymuyorum ben. Daha once ne kullaniyordun çok fark var mı seste? Alinmaya deger mi?
Zaten kulaklığı takıyorsun. Müzik açmadan önce fan sesi gibi bi ses geliyo boğuk . Yani sesi o zaman kesiyor. Ki mh750 çıkıyor kulaklıktan. Ondan kat kat iyi 3 kat bas vuruyor diyebilirim :-)Kalitesi baya iyi, sesi yarıya bile alsan dışarıdaki sesleri duymazsın
Aynen, ben şansılıyım kutudan çıktı mdr-nc31emZaten kulaklığı takıyorsun. Müzik açmadan önce fan sesi gibi bi ses geliyo boğuk . Yani sesi o zaman kesiyor. Ki mh750 çıkıyor kulaklıktan. Ondan kat kat iyi 3 kat bas vuruyor diyebilirim :-)

Ben 60 liraya aldım fiyat güzel demi :-)Aynen, ben şansılıyım kutudan çıktı mdr-nc31em![]()
Dil ve anlatım dersi vermeye mi geldin yoksa bilgi alıp paylaşmaya mi?şansılıyım değil şanslıyım Rica Ederim.
Bedava gibiBen 60 liraya aldım fiyat güzel demi :-)
Hocam test edemedim. Mikrofon var mı? Mikrofonlu kulaklık mi yani? Ses gider mi karşıya :-)Bedava gibi![]()
Kablo kalitesi pek iyi değil ama cebimde kırılmış açılmıştı biraz kablo kısmı ama sorunsuz çalışıyor
Simdi bi kulakici kuraklığın ses kesebilmesi icin ya kulaga mukemmel oturmasi lazim ya da kendisi ses verip disaridan ses duymanizi engellemesi lazim. Kendisi ses cikartip ki boguk bi ses veriyor dediniz basimi agritacaksa pek mantıklı değil. Ses kalitesi iyiyse ama o fiyata audio technica almak yerine alınabilir.Zaten kulaklığı takıyorsun. Müzik açmadan önce fan sesi gibi bi ses geliyo boğuk . Yani sesi o zaman kesiyor. Ki mh750 çıkıyor kulaklıktan. Ondan kat kat iyi 3 kat bas vuruyor diyebilirim :-)
Mikrofon kısmı Sony yazan kısmın üstünde yuvarlak yer varya orası, kullanım kılavuzunda gösteriyordu ama denemedim öyle konuşmayı falanHocam test edemedim. Mikrofon var mı? Mikrofonlu kulaklık mi yani? Ses gider mi karşıya :-)