Benim pil sürem hiç değişmedi hala aynı. Lolipopta da 5 - 5.5 saat ekran süresi alıyodum kitkatta da. Telefonu ilk aldığım zamanlarda 7-8 saat ekran süresi alıyodum :/aranızda lolipopun pil süresi kitkattan iyi diyen varmı daha doğrusu harbi iyi olan ? şimdi uzunca kullanma süremi anlatmıyım lolipopta kullandığım tarzımla 5 saat ekran süresi alırken kitkatta 8 saat ekran süresi alıyorm. 4.4.2 UK yükleyip telefon üzerinden 4.4.4 e güncelleyince müthiş oluyo bu arada.
Staminasız 5'e yakın bir süre aldım, 3G açıktı heparanızda lolipopun pil süresi kitkattan iyi diyen varmı daha doğrusu harbi iyi olan ? şimdi uzunca kullanma süremi anlatmıyım lolipopta kullandığım tarzımla 5 saat ekran süresi alırken kitkatta 8 saat ekran süresi alıyorm. 4.4.2 UK yükleyip telefon üzerinden 4.4.4 e güncelleyince müthiş oluyo bu arada.
1mm kadar disarda duruyor yuvadanBeyler güç tuşu xperia z3 gibi dışarıda değil sizin de mi öyle azıcık çok az dışarıda gibi..? Acil bi cevap verin takıntı oldu. İki ay sonra içine tamamen göçer gibi hissediyorum :-)
Suan bence mukemmel ayarda. Hani 1mm daha çıksa hos durmayacak boyle hem zarif hem de deger değmez basmiyor. Ben note2 de iken guc tusuna yanlislikla basmaktan baya muzdariptim bunda yanlislikla basma olmuyor.Ya ben bazen bastığını da hissetmiyorum soğuklarda falan o hissiyat yok yani? Sizde de öyle mi? Baktım bi iki kişiye onlarında öyle ama benimki daha içeri de gibi? Yada tamamen göçer mi?
Neredeyse sıfıra sıfır ama biraz dışarıda demek demi bu? :-)Birazcık dışarıda kilit tuşu
EvetNeredeyse sıfıra sıfır ama biraz dışarıda demek demi bu? :-)

Yok ya, Kitkat'ta daha iyiydi@0MG90 şarjın kitkata göre iyimi ?
4.4 daha iyiydi. Hele 314 sürüm kamera çok iyiydi.Evet
Yok ya, Kitkat'ta daha iyiydi
Yok onu test kodu ile yapabiliyoruz amaGençler diagnostics de basınç testi (veya su geçirmezliği denetleme) var mı sizde? Sanki önceden vardı diye hatırlıyorum ama şuan yok.
Allah Allah. test koduyla nasıl oluyor peki.Yok onu test kodu ile yapabiliyoruz ama