Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
bizzat ben çektim bunları :-)

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve man20

zencibitc

zencibitc

Üye
aranızda lolipopun pil süresi kitkattan iyi diyen varmı daha doğrusu harbi iyi olan ? şimdi uzunca kullanma süremi anlatmıyım lolipopta kullandığım tarzımla 5 saat ekran süresi alırken kitkatta 8 saat ekran süresi alıyorm. 4.4.2 UK yükleyip telefon üzerinden 4.4.4 e güncelleyince müthiş oluyo bu arada.

man20

man20

Üye
aranızda lolipopun pil süresi kitkattan iyi diyen varmı daha doğrusu harbi iyi olan ? şimdi uzunca kullanma süremi anlatmıyım lolipopta kullandığım tarzımla 5 saat ekran süresi alırken kitkatta 8 saat ekran süresi alıyorm. 4.4.2 UK yükleyip telefon üzerinden 4.4.4 e güncelleyince müthiş oluyo bu arada.
Benim pil sürem hiç değişmedi hala aynı. Lolipopta da 5 - 5.5 saat ekran süresi alıyodum kitkatta da. Telefonu ilk aldığım zamanlarda 7-8 saat ekran süresi alıyodum :/

zencibitc

zencibitc

Üye
xda daki her romu denedim nerdeyse kitkatında her sürümünü kullandım en iyisi bu 4.4.2 uk romu üzerine 4.4.4 üstüne tanımam. milletin "lolipopta 2 gün kullanıyorum" daki kullanma tarzıyla ben 3 günü çıkarırım. kimse kimseyi kandırmasın lolipopta 2 gün kullanıyorum diye .

0MG90

0MG90

Üye
Staminasız 5'e yakın bir süre aldım, 3G açıktı hep

zencibitc

zencibitc

Üye
lolipopu ftf ilemi güncellediniz ?

0MG90

0MG90

Üye
Evet ben İspanya attım

yakupb03

yakupb03

Üye
Beyler güç tuşu xperia z3 gibi dışarıda değil sizin de mi öyle azıcık çok az dışarıda gibi..? Acil bi cevap verin takıntı oldu. İki ay sonra içine tamamen göçer gibi hissediyorum :-)

alfo9403

alfo9403

Üye
Beyler güç tuşu xperia z3 gibi dışarıda değil sizin de mi öyle azıcık çok az dışarıda gibi..? Acil bi cevap verin takıntı oldu. İki ay sonra içine tamamen göçer gibi hissediyorum :-)
1mm kadar disarda duruyor yuvadan

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
yakupb03

yakupb03

Üye
Ya ben bazen bastığını da hissetmiyorum soğuklarda falan o hissiyat yok yani? Sizde de öyle mi? Baktım bi iki kişiye onlarında öyle ama benimki daha içeri de gibi? Yada tamamen göçer mi?

alfo9403

alfo9403

Üye
Ya ben bazen bastığını da hissetmiyorum soğuklarda falan o hissiyat yok yani? Sizde de öyle mi? Baktım bi iki kişiye onlarında öyle ama benimki daha içeri de gibi? Yada tamamen göçer mi?
Suan bence mukemmel ayarda. Hani 1mm daha çıksa hos durmayacak boyle hem zarif hem de deger değmez basmiyor. Ben note2 de iken guc tusuna yanlislikla basmaktan baya muzdariptim bunda yanlislikla basma olmuyor.

0MG90

0MG90

Üye
Birazcık dışarıda kilit tuşu

zencibitc

zencibitc

Üye
@0MG90 şarjın kitkata göre iyimi ?

zencibitc

zencibitc

Üye
.314 deki kamera şuan .28 de var detaylı incelemedim ama bana öyle geldi. sıkıldım stock romdan cyanogen yükledim çok hafif hızlı tavsiye ederim.

man20

man20

Üye
Gençler diagnostics de basınç testi (veya su geçirmezliği denetleme) var mı sizde? Sanki önceden vardı diye hatırlıyorum ama şuan yok.

0MG90

0MG90

Üye
Gençler diagnostics de basınç testi (veya su geçirmezliği denetleme) var mı sizde? Sanki önceden vardı diye hatırlıyorum ama şuan yok.
Yok onu test kodu ile yapabiliyoruz ama

Üst Alt