Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
fiyatı hakkında bi bilgisi olan var mı? Fotoğraf kalitesi nasıl???

0MG90

0MG90

Üye
Ek kamerayı biliyordum da o ZEISS ne öyle :D

yakupb03

yakupb03

Üye
bence çok iyi duruyorlar ya :-)

yakupb03

yakupb03

Üye
Fiyat ne kadar ki acaba 500 var mıdır?

0MG90

0MG90

Üye
Türkiye'de bu var

Bu daha ucuz

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
İlk resimde sanki QX100 'ün önüne bir tane daha takmışlar gibi. Bana mı öyle geldi?
Ve bence QX10 bile bayağı pahalı ve değmez. İlk çıktığında İngiltere'de Z1 alana QX10 bedavaydı; biz de 500 liraydı. Gıcık olmuştum. :D

0MG90

0MG90

Üye
Aynen yine lens takılmış

alfo9403

alfo9403

Üye
Az önce telefon 1 metreden intihara kalkıştı parke zemine düştü cizik bile yok. Nasıl düştüğünü gormedim ses duydum baktim yüzüstü yatıyor, aman tanrım didim. bi korkuyla cam kirilmis midir diye cevirdim bisey yok. Sagina soluma iyice baktım cizikte yok. Hissiyatı kadar sağlammış.

• Beğen
Tepkiler: Preloader ve 0MG90
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sağlamlığına sağlamdır, cam diye kolay kırılacak değil ama arka cam gayet kolay çiziliyor. Düşmesine falan gerek yok. Z3 de aynı şekilde. Arkadaşınkinde vardı çizikler, olmadığını bildiğim halde aradım o kadar... Sony koruyucu jelatin yapıştırmıştır, o çizilmiştir diye ama... Cam çizilmiş...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
alfo9403

alfo9403

Üye
Sağlamlığına sağlamdır, cam diye kolay kırılacak değil ama arka cam gayet kolay çiziliyor. Düşmesine falan gerek yok. Z3 de aynı şekilde. Arkadaşınkinde vardı çizikler, olmadığını bildiğim halde aradım o kadar... Sony koruyucu jelatin yapıştırmıştır, o çizilmiştir diye ama... Cam çizilmiş...
Arkasi bende de cok çiziliyor. Koruyucu takinca sorun olmaz ama kirilmadigi muddetçe benim icin sorun yok.

0MG90

0MG90

Üye
Walkman bilgi indirme çok yavaş ya, o bulana kadar ben internetten bakar albüm kapağını indirir kendim yaparım her şeyi

serecans

serecans

Üye
arkadaslar z2 mın ekranı kırıldı görüntü panelı de dahıl kac tl masrafı olur
arkadaslar z2 mın ekranı kırıldı görüntü panelı de dahıl kac tl masrafı olur

0MG90

0MG90

Üye
İç ekranda kırıldıysa tamamen değişmesi lazım, baya tutar herhalde

tarık_07

Üye
Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce aldığım Sony Z2 kvk garantili cihazımın power tuşu kendiliğinden yumuşadı tuşa basıldığındaki hissedilen çıt sesi gitti ve tuş hafiften içine gitti. Power tuşu çalışıyor ama tuş içine gittiği belli oluyor ve o tuşu kullanırken biraz baskı uygulamak gerekiyor. Bu durum beni rahatsız etti. Cihazı bir gün sonra garantiye götüreceğim. Cihazı açacakları için su geçirmez özelliğide kaybolacak ve bir aylık cihaz işlem görmüş olacak. Bu durumu belirtip cihazın yenisi ile değiştirilmesini aksi taktirde tüketici mahkemesine başvuracağımı belirteceğim. Varmıdır önerisi yada bu sorunu yaşayıp bana yol gösterecek olan. Teşekkürler, iyi forumlar.

alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce aldığım Sony Z2 kvk garantili cihazımın power tuşu kendiliğinden yumuşadı tuşa basıldığındaki hissedilen çıt sesi gitti ve tuş hafiften içine gitti. Power tuşu çalışıyor ama tuş içine gittiği belli oluyor ve o tuşu kullanırken biraz baskı uygulamak gerekiyor. Bu durum beni rahatsız etti. Cihazı bir gün sonra garantiye götüreceğim. Cihazı açacakları için su geçirmez özelliğide kaybolacak ve bir aylık cihaz işlem görmüş olacak. Bu durumu belirtip cihazın yenisi ile değiştirilmesini aksi taktirde tüketici mahkemesine başvuracağımı belirteceğim. Varmıdır önerisi yada bu sorunu yaşayıp bana yol gösterecek olan. Teşekkürler, iyi forumlar.
Su geçirme özelliği kaybolmaz. Kapatirkem etrafini ozel bi madde ile geri sariyorlar. Servis kapatırken ona dikkat ediyor en azından prosedürde yapıldığı söyleniyor. Bu durumda sizin aksini ispat etmeniz lazim ki bu da neredeyse mümkün değil. Ona dayanarak hakem heyetine basvuramazsiniz. Sadece ayipli mal dolayısıyla hakem heyetine basvurabilirsiniz. Servise tamir icin degil degisim icin vereceksiniz. Bunu da servis fisine yazdirin mutlaka değişim istendigini. Eger degisim yapilmazsa tamir edilirse ayipli mal olduğunu ve seçimlik hakkınızı kullandiginizi degisim istediginizi soyleyin hakem heyetine.

tarık_07

Üye
Su geçirme özelliği kaybolmasa bile bir aylık cihazı tamir görecek. Değişim yaparlarmı acaba. Çünki cihaz çok yeni.

tarık_07

Üye
Eyvallah cevap için bakalım pazartesi bi gönderelim ne olacak. Bu durum soğuttu beni sonyden. Sony kullanma hevesi kalmadı.

0MG90

0MG90

Üye
Diğer forumda paylaşmışlar bende burada paylaşayım dedim procapture ile çekilmiş

Üst Alt