Arkasi bende de cok çiziliyor. Koruyucu takinca sorun olmaz ama kirilmadigi muddetçe benim icin sorun yok.Sağlamlığına sağlamdır, cam diye kolay kırılacak değil ama arka cam gayet kolay çiziliyor. Düşmesine falan gerek yok. Z3 de aynı şekilde. Arkadaşınkinde vardı çizikler, olmadığını bildiğim halde aradım o kadar... Sony koruyucu jelatin yapıştırmıştır, o çizilmiştir diye ama... Cam çizilmiş...
Hem koruyucu görevi görüyor. Hem şık benle. Millet dönüp bakıyor. 3 boyutlu olması güzel. Kırık gibi :-)
Beyler nasıl görünüyoruz ;-) :-)
Su geçirme özelliği kaybolmaz. Kapatirkem etrafini ozel bi madde ile geri sariyorlar. Servis kapatırken ona dikkat ediyor en azından prosedürde yapıldığı söyleniyor. Bu durumda sizin aksini ispat etmeniz lazim ki bu da neredeyse mümkün değil. Ona dayanarak hakem heyetine basvuramazsiniz. Sadece ayipli mal dolayısıyla hakem heyetine basvurabilirsiniz. Servise tamir icin degil degisim icin vereceksiniz. Bunu da servis fisine yazdirin mutlaka değişim istendigini. Eger degisim yapilmazsa tamir edilirse ayipli mal olduğunu ve seçimlik hakkınızı kullandiginizi degisim istediginizi soyleyin hakem heyetine.Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce aldığım Sony Z2 kvk garantili cihazımın power tuşu kendiliğinden yumuşadı tuşa basıldığındaki hissedilen çıt sesi gitti ve tuş hafiften içine gitti. Power tuşu çalışıyor ama tuş içine gittiği belli oluyor ve o tuşu kullanırken biraz baskı uygulamak gerekiyor. Bu durum beni rahatsız etti. Cihazı bir gün sonra garantiye götüreceğim. Cihazı açacakları için su geçirmez özelliğide kaybolacak ve bir aylık cihaz işlem görmüş olacak. Bu durumu belirtip cihazın yenisi ile değiştirilmesini aksi taktirde tüketici mahkemesine başvuracağımı belirteceğim. Varmıdır önerisi yada bu sorunu yaşayıp bana yol gösterecek olan. Teşekkürler, iyi forumlar.
Guncelledim yazimiSu geçirme özelliği kaybolmasa bile bir aylık cihazı tamir görecek. Değişim yaparlarmı acaba. Çünki cihaz çok yeni.