Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Paylaştığım linkteki kamera uygulaması Z3+'a özel sanırım
İndirdim ama kamera uygulamasında bulamadım, daha desteklemiyor herhalde

yakupb03

yakupb03

Üye
Paylaştığım linkteki kamera uygulaması Z3+'a özel sanırım
İndirdim ama kamera uygulamasında bulamadım, daha desteklemiyor herhalde
Evet aynen. Sadece eklentiler mevcut. Güncelledikten sonra çalışacakmş

marowak

Üye
konuyla alakasız ama fifa15i, modern combat 5i internetsiz oynayabilirmiyim

yakupb03

yakupb03

Üye

Beyler nasıl görünüyoruz ;-) :-)

0MG90

0MG90

Üye
Vaay çok iyi duruyor :D

yakupb03

yakupb03

Üye
Yok bi tane daha fotoğraf vardı onu kabul etmedi forum. Uğraşmadım alev:-)

• Beğen
Tepkiler: man20
-No.1-

-No.1-

Üye
Şu anda hepsiburadada hediye çeki kampanyası var 1000-2000 tl arası cihaz alana 300 tl hediye çeki veriyorlarda 2 gün sonra kampanya bitecek ama garantisi paralel ithalat bi sorun çıkarmı acaba ?

0MG90

0MG90

Üye
Garanti firmasına bağlı

• Beğen
Tepkiler: -No.1-
alfo9403

alfo9403

Üye
Aliexpressten siparisini verdigim mhl aparati geldi. Fiyatina göre iş yapıyor. En azindan çalışıyor. Görüntü tam 1sn gecikmeli geliyor özellikle oyun vs asla oynanmıyor ama film izlenir görüntü ve ses uyumu olduktan sonra. 720p görüntü veriyor tvye. Çok hafif ilk elime alinca oyuncak mi dedim çok dandik duruyor. Az esnetsem kopacak gibi o nedenle nadir davraniyorum. Film, fotoğraf, video konusunda işimi görecek , oyun için daha ust seviye birşey almam lazım. 25 günde geldi. 2.62dolara aldım. KTB Technology diye bir satıcı link atamıyorum uygulamadan kopyalayamadım. Zaten sony mhl yazinca en üstlerde satıcıyı gorursunuz.

0MG90

0MG90

Üye
Aliexpressten siparisini verdigim mhl aparati geldi. Fiyatina göre iş yapıyor. En azindan çalışıyor. Görüntü tam 1sn gecikmeli geliyor özellikle oyun vs asla oynanmıyor ama film izlenir görüntü ve ses uyumu olduktan sonra. 720p görüntü veriyor tvye. Çok hafif ilk elime alinca oyuncak mi dedim çok dandik duruyor. Az esnetsem kopacak gibi o nedenle nadir davraniyorum. Film, fotoğraf, video konusunda işimi görecek , oyun için daha ust seviye birşey almam lazım. 25 günde geldi. 2.62dolara aldım. KTB Technology diye bir satıcı link atamıyorum uygulamadan kopyalayamadım. Zaten sony mhl yazinca en üstlerde satıcıyı gorursunuz.
Bendekiyle aynı ben görüntü kalitesini pek sevmedim ya hdmi kablom kaliteli değil ya da mhl kalitesiz :D

alfo9403

alfo9403

Üye
Mhl kalitesiz. Bendeki hdmi altın uçlu dedikleri kaliteli bişey tv ile birlikte gelmişti. Bende tam 720p görüntü kalitesi alıyorum.

0MG90

0MG90

Üye
2 dolara ancak o kadar :D
Xperia Lounge Gold üyeleri Toy Story temalarını ücretsiz indirebilir

alfo9403

alfo9403

Üye
Benden başka biri daha yazmis oyun z2de açılmıyor diye sorun z2 kaynaklı benim telefonumla alakalı degil de neden bazı z2 lerde açılmaz çözemedim gitti.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bende de açılmadı ağ hatası sorunu veriyordu

alfo9403

alfo9403

Üye
Bende de açılmadı ağ hatası sorunu veriyordu
Soccer star yada castle clash oyunlarını denemiş miydiniz? Bende onlarda da problem var ve yine z2 kaynaklı galiba. Burda birkac kisi sorunsuz oynuyormuş.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Dungeon Hunter 4, Dungeon Hunter 5 , Asphalt 8, BIA3, Clash Of Clans sorunsuz oynadığım oyunlar diğer oyunları denemedim. Castle Clash oyununu Kitkat ta sorunsuz oynuyordum ama Lollipop'ta yüklemedim.

Üst Alt