Evet aynen. Sadece eklentiler mevcut. Güncelledikten sonra çalışacakmşPaylaştığım linkteki kamera uygulaması Z3+'a özel sanırım
İndirdim ama kamera uygulamasında bulamadım, daha desteklemiyor herhalde
Hayır maalesef açılmıyorlar.konuyla alakasız ama fifa15i, modern combat 5i internetsiz oynayabilirmiyim
Burda sen koltuksun heralde
Beyler nasıl görünüyoruz ;-) :-)

Bu iyiydiBurda sen koltuksun heralde![]()

Garanti firmasına bağlı
o fiyata görünceBendekiyle aynı ben görüntü kalitesini pek sevmedim ya hdmi kablom kaliteli değil ya da mhl kalitesizAliexpressten siparisini verdigim mhl aparati geldi. Fiyatina göre iş yapıyor. En azindan çalışıyor. Görüntü tam 1sn gecikmeli geliyor özellikle oyun vs asla oynanmıyor ama film izlenir görüntü ve ses uyumu olduktan sonra. 720p görüntü veriyor tvye. Çok hafif ilk elime alinca oyuncak mi dedim çok dandik duruyor. Az esnetsem kopacak gibi o nedenle nadir davraniyorum. Film, fotoğraf, video konusunda işimi görecek , oyun için daha ust seviye birşey almam lazım. 25 günde geldi. 2.62dolara aldım. KTB Technology diye bir satıcı link atamıyorum uygulamadan kopyalayamadım. Zaten sony mhl yazinca en üstlerde satıcıyı gorursunuz.

Soccer star yada castle clash oyunlarını denemiş miydiniz? Bende onlarda da problem var ve yine z2 kaynaklı galiba. Burda birkac kisi sorunsuz oynuyormuş.Bende de açılmadı ağ hatası sorunu veriyordu