ant.vit
Üye
Gerçekten yok baya kurcaladım aramaya fm radyo falan yazdım çıkmadı bişey.Menüde FM Radyo yazmalı
Gerçekten yok baya kurcaladım aramaya fm radyo falan yazdım çıkmadı bişey.Menüde FM Radyo yazmalı
Gerçekten yok baya kurcaladım aramaya fm radyo falan yazdım çıkmadı bişey.
yanlışlıkla kaldırmış olabilir miyim yani silinebilir mi?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ülke romuna göre değişebilir belki
Rootlu cihaz degilse silinmez.yanlışlıkla kaldırmış olabilir miyim yani silinebilir mi?
silinmişse nasıl geri yükleyeceğim?Rootlu cihaz degilse silinmez.
lollipop güncellemesini yapsam gelirmi?Yeniden yazılım yükleyebilirsin
Gelebilir belkilollipop güncellemesini yapsam gelirmi?
İniyor mu cıkıyor mugsmarenada şarj için %60a 30 dk da diyor ama ,
ama.......
Bizde yok o ozellik diye biliyorum. Mesela sarj aletimiz 1.5 amper ve tam dolması 3 saate yakın. Ki çoğu sarj cihazi 1 amperdir. Hizli sarj 2 amperlik sarj aleti ile olur. eger destekliyorsa bile yuzde 60a gelmesi yine 1 saati gecer. Yanlis yazilmis olabilir.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hızlı şarj demesi neye göre diyor anlamadım
Bende de xaomi 5000mah var. 2.5 yazıyor yuzde 5te takinca. Şarj aletini takinca da 3saat yazıyorevet benimkiside 1.5 amper şarj aleti powerbank daha hızlı sarj ediyor telefonu
Malesef bende de durum böylekutudan çıkan orjinal şarj aletiyle tam 3.5 saatte %2-3'ten %100'e dolduruyor.
70 dolar veya 80 dolara kadar takılmıyorAliexpress sitesinden scr10 kilif ve magnetic dock alsam gumruge takilirmi ? Malum biz turkiyede verginin vergisini oduyoruz