Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaşlar sizin Android Sürümü kaç benim ki 5.0.2 hepsini kapat kaçta geliyor ve güncelleme görünmüyor
Bizimkide 5.0.2. Hepsini kapat ozelligi ara guncelleme ile geldigi icin android derleme numarası degisti sadece. Yeni guncelleme derleme numarası 23.1.A.1.28 Pc ile kontrol edin guncellemeyi eğer yurtdışı cihazı degil ise gelmis olması gerekiyor.

alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaşlar xaomi mi band aldım 2014 tarihli bir bilgiye göre sony lifelog ile çalışmıyor demislerdi hala aynı :D alacakların bilgisine. Bu arada nabız olcer yok adimlarida düzgün saymıyor alacaklara pek tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: Preloader ve man20
Print Screen

Print Screen

Üye
Lolipop tan memnun musunuz

Print Screen

Print Screen

Üye
Yani sorduğum şey kitkattayken mi daha iyidi lolipoptayken mi bi tanidikta z2 var da guncellemek istiyor bi arastirayim dedim

0MG90

0MG90

Üye
2 gün sonra 5.1 alıcaz inşallah çıkarsa geçebilirim :D

alfo9403

alfo9403

Üye
Yani sorduğum şey kitkattayken mi daha iyidi lolipoptayken mi bi tanidikta z2 var da guncellemek istiyor bi arastirayim dedim
Valla simdi arti ve eksileri yazmaya kalsam uzun sürer bunlar ayrıntısıyla yazılmıştı 15-20 sayfa oncesine felan giderseniz görebilirsiniz. genel anlamiyla kitkattan iyi.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Lolipop tan memnun musunuz
Tabiki memnunuz gerçekten başarılı bir sistem. Şöyle söyliyim ilk güncelledik fena değil ama bazı şeyler kısıtlı gibi sanki biraz hata vardı sonra Sony hiç bekletmeden düzeltme güncellemesi yayınladı Lollipop ile giden çoklu görev yöneticisindeki "tümünü kapat" seçeneği de geri gelmiş oldu bikaç hata düzeltildi(mesela en belirgini kullandığın hattın adı yazmıodu hizmet yok yazıodu sonra uçak modunu açıp kapatınca düzeliodu çok saçma bir hata sürekli tekrarlıyordu) şuanki gayet güzel sürüm, ferah sistem.

archh

Üye
Arkadaşlar az önce telefonun arka camını çatlattım önerisi olan var mı telefoncuda mı yaptırayım servistemi?

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Arkadaşlar az önce telefonun arka camını çatlattım önerisi olan var mı telefoncuda mı yaptırayım servistemi?
Serviste yaptırırsan daha iyi olur, garantide devam eder.

yakupb03

yakupb03

Üye
Sizin de alt hoparlör den cızırtı geliyor mu? Kronik mi?

yakupb03

yakupb03

Üye
Hayır bende yok.
Son zamanlarda oldu cızırtı geliyor. Ses seviyesi aynı. Patlak olsa bi azalma bi tuhaflık olur. Basta vuruyor . Sorun nedir? Fırça falan yaptım yok. Suya tutunca geçerdi eskiden şimdi geçmedi.

alfo9403

alfo9403

Üye
Son zamanlarda oldu cızırtı geliyor. Ses seviyesi aynı. Patlak olsa bi azalma bi tuhaflık olur. Basta vuruyor . Sorun nedir? Fırça falan yaptım yok. Suya tutunca geçerdi eskiden şimdi geçmedi.
Böyle durumlarda en zararli sey hoparlöre su tutmak igne sokmak vs cisim sokmak olur. Sebebinin yazilimsal olduğunu sanmıyorum. Garantiye gonderin en azından sebebi neymis ogrenirsiniz.

yakupb03

yakupb03

Üye
Böyle durumlarda en zararli sey hoparlöre su tutmak igne sokmak vs cisim sokmak olur. Sebebinin yazilimsal olduğunu sanmıyorum. Garantiye gonderin en azından sebebi neymis ogrenirsiniz.
Durumu yazarım. Teşekkürler :-)

alfo9403

alfo9403

Üye
Servisteb10-15 gün teli kullanamıcam ayrıca daha pahalıya gelcek ama kararsızım yine garanti konusunda :-(
Cok derin ve dağınık birsey degilse jelatin ile kapatılacak birseyse jelatin cektirin üzerine ancak suya sokamayacaksınız tabiki. Garanti harici yaptirirsaniz cok guvenilir olmaz sonucta su gecirmeme özelliği onemli her teknik servis bu telefonu düzgün açıp kapatamaz. Hoş su geçiren cihazların çoğunu kullanıcı hatasi sayıyorlar zaten.

Üst Alt