Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Telefon üzerinden de artık lollipop güncellemesini indirip kurabilirsiniz arkadaşlar. Bilgisayar zorunluluğu kalkmış bugün farkettim bunu. Ben daha yüklemedim lollipopu haftasonu yüklicem.
Aynen 620mb indirme yapılabiliyor

theyunus

theyunus

Üye
Evet bende de aynı görünüyor.
Pc ye gerek kalmadı çok şükür.
Çok geç kaldı sony 2015 e girdikten sonra akıllı telefonu direk güncelleme verdi.

alfo9403

alfo9403

Üye
Sonunda. O kadar sikayet etmistim dikkate mi aldılar ne :D

zgonacy

Üye
Lollipop sürümü nasıl root yaparız arkadaşlar bilgisi olan var mı? Bu arada konuya ismimi eklerseniz sevinirim :)

alfo9403

alfo9403

Üye
Ya bu sd karta uygulama atma olayı hikaye galiba 1.7gb bos yer vardı telde 1.2 gb oyun yükledim 670mb felan kaldı sonra uygulamadan sd karta taşıyayım dedim zaten sd karta çoğunluğu atılmış telefonda 80mb gözüküyor ama yinede sd karta taşı vardı. Tasi dedim 80mb 50sini sd karta attı. Suan ben olayı anlamadım madem oyunun çoğunluğu sd kartta o zaman niye telefon hafızası hala 700mb? 1.7 idi oyun öncesi. Bu sistem tam nasıl işliyor bilen var mı?

serecans

serecans

Üye
Arkadaşlar ota dan ne zaman gelir güncelleme bir fikri vaya bilgisi olan paylaşabilirmi

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu sd karta uygulama atma olayı hikaye galiba 1.7gb bos yer vardı telde 1.2 gb oyun yükledim 670mb felan kaldı sonra uygulamadan sd karta taşıyayım dedim zaten sd karta çoğunluğu atılmış telefonda 80mb gözüküyor ama yinede sd karta taşı vardı. Tasi dedim 80mb 50sini sd karta attı. Suan ben olayı anlamadım madem oyunun çoğunluğu sd kartta o zaman niye telefon hafızası hala 700mb? 1.7 idi oyun öncesi. Bu sistem tam nasıl işliyor bilen var mı?

100% 'ünü SD'ye atamazsın.

alfo9403

alfo9403

Üye
100% 'ünü SD'ye atamazsın.
Yüzde onunu atsa o bile yeter. Yazdığımı okumadiniz galiba yukledigimde zaten sd kart uzerinde gözüküyor 80mb kadar telde gözükmesine rağmen 1.2 gb yer kaplıyot telefonda.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yüzde onunu atsa o bile yeter. Yazdığımı okumadiniz galiba yukledigimde zaten sd kart uzerinde gözüküyor 80mb kadar telde gözükmesine rağmen 1.2 gb yer kaplıyot telefonda.

Okudum da anlamamışım. :D Acayip, obb dosyası telefon hafızasında kalmış herhalde ama mantıken zaten sd de olması lazım.

alfo9403

alfo9403

Üye
Okudum da anlamamışım. :D Acayip, obb dosyası telefon hafızasında kalmış herhalde ama mantıken zaten sd de olması lazım.
Suan 16gb dahili hafızanın artık yetmediğini anladım 4 oyun yükledim hafıza doldu. Sd karta tasidim felan ama yine çok fazla yer kaplıyor yüzde 10 taşıyor sd karta. Dahili en az 32 olmalıymış artık birdaha ki sefere. Bide bu oyunlar inerken 1.2gb yazıyor kapladığı yer 2.3gb onuda ayrı cozemedim. Gta kaldı bi onuda modern combatı silip yüklicem :D saka gibi oyun sigdiramiyorum tele :)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Suan 16gb dahili hafızanın artık yetmediğini anladım 4 oyun yükledim hafıza doldu. Sd karta tasidim felan ama yine çok fazla yer kaplıyor yüzde 10 taşıyor sd karta. Dahili en az 32 olmalıymış artık birdaha ki sefere. Bide bu oyunlar inerken 1.2gb yazıyor kapladığı yer 2.3gb onuda ayrı cozemedim. Gta kaldı bi onuda modern combatı silip yüklicem :D saka gibi oyun sigdiramiyorum tele :)

Lollipop yüklü değil mi? ART da uygulamalar daha çok yer kaplıyor ama o kadar fark ediyor mu bilmiyorum.

alfo9403

alfo9403

Üye
Lollipop yüklü değil mi? ART da uygulamalar daha çok yer kaplıyor ama o kadar fark ediyor mu bilmiyorum.
Yüklü lollipop. Bu aslında sonye özgü değil samsungda da aynı sıkıntı vardı. oyunlar fazla yer kaplardı mesela 1.7gb bos yer olan telefona 1.4gblık oyun hata veriyordu hafıza yok diye.

0MG90

0MG90

Üye
Android'in sorunu bu. Android'de 500mb ise iOS'ta 350mb.

theyunus

theyunus

Üye
Bence tam tersi. Bende kullandım
İosun uygulamaları çok büyük oluyordu, androide bakıyordum daha küçük....

alfo9403

alfo9403

Üye
Telefonda hareket sensörünü sıfırlamayı yada ayarlamayo sağlayan bildiğiniz bir uygulama, yol var mı? 3derecelik sapma var

alfo9403

alfo9403

Üye
telefonda 370mb alan olmasına rağmen 90kblık uygulamayı indir miyor? Nedenini bilen?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Nedeni saçmalık. Z2 ile alakaklı da değil. Her cihazda karşımıza çıkabilen nedenini bilmediğim bir hata.

Üst Alt