0MG90
Üye
Aynen 620mb indirme yapılabiliyorTelefon üzerinden de artık lollipop güncellemesini indirip kurabilirsiniz arkadaşlar. Bilgisayar zorunluluğu kalkmış bugün farkettim bunu. Ben daha yüklemedim lollipopu haftasonu yüklicem.
Aynen 620mb indirme yapılabiliyorTelefon üzerinden de artık lollipop güncellemesini indirip kurabilirsiniz arkadaşlar. Bilgisayar zorunluluğu kalkmış bugün farkettim bunu. Ben daha yüklemedim lollipopu haftasonu yüklicem.
Lollipop sürümü nasıl root yaparız arkadaşlar bilgisi olan var mı? Bu arada konuya ismimi eklerseniz sevinirim![]()
Geldi zaten.Arkadaşlar ota dan ne zaman gelir güncelleme bir fikri vaya bilgisi olan paylaşabilirmi
Ya bu sd karta uygulama atma olayı hikaye galiba 1.7gb bos yer vardı telde 1.2 gb oyun yükledim 670mb felan kaldı sonra uygulamadan sd karta taşıyayım dedim zaten sd karta çoğunluğu atılmış telefonda 80mb gözüküyor ama yinede sd karta taşı vardı. Tasi dedim 80mb 50sini sd karta attı. Suan ben olayı anlamadım madem oyunun çoğunluğu sd kartta o zaman niye telefon hafızası hala 700mb? 1.7 idi oyun öncesi. Bu sistem tam nasıl işliyor bilen var mı?
Yüzde onunu atsa o bile yeter. Yazdığımı okumadiniz galiba yukledigimde zaten sd kart uzerinde gözüküyor 80mb kadar telde gözükmesine rağmen 1.2 gb yer kaplıyot telefonda.100% 'ünü SD'ye atamazsın.
Yüzde onunu atsa o bile yeter. Yazdığımı okumadiniz galiba yukledigimde zaten sd kart uzerinde gözüküyor 80mb kadar telde gözükmesine rağmen 1.2 gb yer kaplıyot telefonda.
Acayip, obb dosyası telefon hafızasında kalmış herhalde ama mantıken zaten sd de olması lazım.Suan 16gb dahili hafızanın artık yetmediğini anladım 4 oyun yükledim hafıza doldu. Sd karta tasidim felan ama yine çok fazla yer kaplıyor yüzde 10 taşıyor sd karta. Dahili en az 32 olmalıymış artık birdaha ki sefere. Bide bu oyunlar inerken 1.2gb yazıyor kapladığı yer 2.3gb onuda ayrı cozemedim. Gta kaldı bi onuda modern combatı silip yüklicemOkudum da anlamamışım.Acayip, obb dosyası telefon hafızasında kalmış herhalde ama mantıken zaten sd de olması lazım.
saka gibi oyun sigdiramiyorum tele 
Suan 16gb dahili hafızanın artık yetmediğini anladım 4 oyun yükledim hafıza doldu. Sd karta tasidim felan ama yine çok fazla yer kaplıyor yüzde 10 taşıyor sd karta. Dahili en az 32 olmalıymış artık birdaha ki sefere. Bide bu oyunlar inerken 1.2gb yazıyor kapladığı yer 2.3gb onuda ayrı cozemedim. Gta kaldı bi onuda modern combatı silip yüklicemsaka gibi oyun sigdiramiyorum tele
![]()
Yüklü lollipop. Bu aslında sonye özgü değil samsungda da aynı sıkıntı vardı. oyunlar fazla yer kaplardı mesela 1.7gb bos yer olan telefona 1.4gblık oyun hata veriyordu hafıza yok diye.Lollipop yüklü değil mi? ART da uygulamalar daha çok yer kaplıyor ama o kadar fark ediyor mu bilmiyorum.
Alanı koruma amaçlı falan inmiyordurtelefonda 370mb alan olmasına rağmen 90kblık uygulamayı indir miyor? Nedenini bilen?