dragonmhmt
Üye
Evet. 230'da kapatmışlardı ama bunda 1 tane kalmış.Bilmediğimden dolayı birşey sorcam aydınlatırsan sevinirim. En son ki güncellemede zaten bütün güvenlik açığı giderilmemişmiydi? Şimdi bu 23.4.A.1.236 sürümü yükleyince mi 1 tane güvenlik açığı oluşmuş olacak?
O zaman yeni güncellemeyi yüklememek daha mantıklı.Evet. 230'da kapatmışlardı ama bunda 1 tane kalmış.
Sendeki bu sarı leke problemi nedir ya bırakmıyor peşiniBeyler ... Ekranın sol tarafında sarı leke olmuş şarj kapağının olduğu yerde. Daha önce de vardı sorun göndermiştim değişmişti cihaz. Sonra değişen cihazı 4 kere daha gönderdim birşey yok dediler bu yeni oldu. Tekrar göndereyim mi değişim yapılır mı? Yada nasıl geçer? Neden oldu acaba dock kullandım hep?
Hiç bir fikrim yok be alev hor kullanmam telefonu. Ama şimdi yok gibi ya gözümü araba farları aldı (yoldan geldim) yada iyi değilim :-PO zaman yeni güncellemeyi yüklememek daha mantıklı.
Sendeki bu sarı leke problemi nedir ya bırakmıyor peşini
Bence hayır yeni yıldan sonra dağıtılır gibi.Android 6 Kasım'da dağıtılır mı acaba?
Ha-ri-ka! sonunda biri yaptı bunu. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canımArkadaşlar bu uygulama sayesinde Youtube'da müzik dinlerken ekranı kilitleyebilir veya başka bir işle uğraşmaya devam edebilirsiniz. Hayat kurtarıcı gibi bir şey.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hazır root ve twrp recovery'li stock rom var. Flashtoolla 5.0.2ye dönüp rootlayıp daha sonra da rootlu 5.1.1(.232)yi kurabilirsiniz direkt root yöntemi var mı bilmiyorum kingrootu deneyin.5.1.1(.232) sürümü için root var mı? Bugüne kadar gerek olmadı ama oyunda hile yapmam gerekiyorUygulamalar silinmeden bir yöntem varsa iyi olur
Kingroot olmadı iki kere denedim. Neyse oyunun savesini almaya çalışıyım. Halletcem bir şekilde.Hazır root ve twrp recovery'li stock rom var. Flashtoolla 5.0.2ye dönüp rootlayıp daha sonra da rootlu 5.1.1(.232)yi kurabilirsiniz direkt root yöntemi var mı bilmiyorum kingrootu deneyin.
Farkı ne olcak 6 nın?Android 6.0ı iple çekiyorum bir an önce gelse çok iyi olacaken azından bir cm 13 bile çıksa hemen deneyeceğim
Fark görsel değişimden daha çok performans yönünde olacak. Pil kullanımı ram kullanımı akıcılık çok iyi diyorlar. Sony fazla bekletmese bari [emoji4]Farkı ne olcak 6 nın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?