Arkadaşlar bana neden hiçbir güncelleme gelmiyor 5.0.2 de kaldım kontrol ediyorum cihazınız güncel diyor ve bir de arada yazılım güncelleme malesef durduruldu diye uyarı geliyor ondan olabilirmi?
Arkadaşlar bana neden hiçbir güncelleme geliyor 5.0.2 de kaldım kontrol ediyorum cihazınız güncel diyor ve bir de arada yazılım güncelleme malesef durduruldu diye uyarı geliyor ondan olabilirmi?
Evet gelmesi lazımdı. *#*#7378423#*#* bunu aramaya yazıp Service Info>Software Info ya girip baştaki sayıları yazar mısın? 1280-4680 gibi bir şey yazması lazım.
Evet gelmesi lazımdı. *#*#7378423#*#* bunu aramaya yazıp Service Info>Software Info ya girip baştaki sayıları yazar mısın? 1280-4680 gibi bir şey yazması lazım.
.232 dağıtımı yeni başlandı bende gözükmüyor şimdi
5.1.1 yükleyince Walkman Müzik oldu. Müzik dinlerken sürekli takılıyor ya başa alıyorum ya da sürekli durdur başlat yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de oluyor mu bu? Walkman apk mı yüklesem?
.232 dağıtımı yeni başlandı bende gözükmüyor şimdi
5.1.1 yükleyince Walkman Müzik oldu. Müzik dinlerken sürekli takılıyor ya başa alıyorum ya da sürekli durdur başlat yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de oluyor mu bu? Walkman apk mı yüklesem?