tarık_07 Üye man20' Alıntı: Benimkide böyleydi çok az dayanıyordu ama 5.1.1 güncellemesinden sonra kendine geldi. Ekran süremi 80. sayfada paylaştım resimli. Genişletmek için tıkla ... Göremedim 80. Sayfada. Nfs açık kalmış acaba baya etkilermi. Kapattım bakalım yarın nasıl gidecek. :-)
man20' Alıntı: Benimkide böyleydi çok az dayanıyordu ama 5.1.1 güncellemesinden sonra kendine geldi. Ekran süremi 80. sayfada paylaştım resimli. Genişletmek için tıkla ... Göremedim 80. Sayfada. Nfs açık kalmış acaba baya etkilermi. Kapattım bakalım yarın nasıl gidecek. :-)
man20 Üye tarık_07' Alıntı: Göremedim 80. Sayfada. Nfs açık kalmış acaba baya etkilermi. Kapattım bakalım yarın nasıl gidecek. :-) Genişletmek için tıkla ... 80. Sayfada 16. Yorumda. Nfs ne oluyor?
tarık_07' Alıntı: Göremedim 80. Sayfada. Nfs açık kalmış acaba baya etkilermi. Kapattım bakalım yarın nasıl gidecek. :-) Genişletmek için tıkla ... 80. Sayfada 16. Yorumda. Nfs ne oluyor?
0MG90 Üye man20' Alıntı: 80. Sayfada 16. Yorumda. Nfs ne oluyor? Genişletmek için tıkla ... Need for Speed
0MG90 Üye tarık_07' Alıntı: Nfc ya pardon yanlış yazmışım. :-) Genişletmek için tıkla ... D6503 için 23.4.A.1.200 güncellemesi çıktı ama Stagefright açığına dikkat edilmemiş
tarık_07' Alıntı: Nfc ya pardon yanlış yazmışım. :-) Genişletmek için tıkla ... D6503 için 23.4.A.1.200 güncellemesi çıktı ama Stagefright açığına dikkat edilmemiş
yakupb03 Üye 0MG90' Alıntı: D6503 için 23.4.A.1.200 güncellemesi çıktı ama Stagefright açığına dikkat edilmemiş Genişletmek için tıkla ... Yükledin mi hocam? Ne gibi değişiklikler var.
0MG90' Alıntı: D6503 için 23.4.A.1.200 güncellemesi çıktı ama Stagefright açığına dikkat edilmemiş Genişletmek için tıkla ... Yükledin mi hocam? Ne gibi değişiklikler var.
man20 Üye Bilgisayardan yüklenebiliyormuş. Yarın yüklerim. Bu arada stagefright açığı ne gibi sorunlar getiriyor ki?
Bilgisayardan yüklenebiliyormuş. Yarın yüklerim. Bu arada stagefright açığı ne gibi sorunlar getiriyor ki?
archh Üye yakupb03' Alıntı: Yükledin mi hocam? Ne gibi değişiklikler var. Genişletmek için tıkla ... bende güncelledim dokun ve öde diye bişey gelmiş ayarlara şimdilik tek gördüğüm değişiklik bu
yakupb03' Alıntı: Yükledin mi hocam? Ne gibi değişiklikler var. Genişletmek için tıkla ... bende güncelledim dokun ve öde diye bişey gelmiş ayarlara şimdilik tek gördüğüm değişiklik bu
man20 Üye yakupb03' Alıntı: Otaya ne zaman düşer? Genişletmek için tıkla ... Yarın ya da sonraki gün düşer. 5.1.1'de de öyle olmuştu.
yakupb03' Alıntı: Otaya ne zaman düşer? Genişletmek için tıkla ... Yarın ya da sonraki gün düşer. 5.1.1'de de öyle olmuştu.
zencibitc Üye ben böyle bi açığın olduğuna inanmıyorum. google herkes lolipopa geçsin diye böyle bi saçmalık attılar bence . çünkü bu hata düzeltmesini sadece lolipopta veriyolar 4.4 lere vermiyolar milletin gözünü korkutuyolar
ben böyle bi açığın olduğuna inanmıyorum. google herkes lolipopa geçsin diye böyle bi saçmalık attılar bence . çünkü bu hata düzeltmesini sadece lolipopta veriyolar 4.4 lere vermiyolar milletin gözünü korkutuyolar
0MG90 Üye Bende bir şey bulmadı. M gelene kadar .580 ile devam ederim şarj olarak iyi gidiyor bu rom.
zencibitc Üye xperia firm kullanan arkadaşlar hong kong a geldimi ? ve şarj için hangi ülkeninki daha iyi
serecans Üye Bende güncelleme görünmüyor 5.0.2 kullanıyorum Bende güncelleme görünmüyor 5.0.2 kullanıyorum
man20 Üye serecans' Alıntı: Bende güncelleme görünmüyor 5.0.2 kullanıyorum Bende güncelleme görünmüyor 5.0.2 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Seninki heralde farklı ülkenin romu. Sen daha 5.1.1'i de almamışsın ilginç.
serecans' Alıntı: Bende güncelleme görünmüyor 5.0.2 kullanıyorum Bende güncelleme görünmüyor 5.0.2 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Seninki heralde farklı ülkenin romu. Sen daha 5.1.1'i de almamışsın ilginç.
NiTr[O]gEn Üye Sabah gözlerimi acar acmaz telefona baktım güncelleme gelmiş güncellemeyle gelen artılar ve eksiler neler cözebilen varmı ?
Sabah gözlerimi acar acmaz telefona baktım güncelleme gelmiş güncellemeyle gelen artılar ve eksiler neler cözebilen varmı ?