0MG90
Üye
Telefonun şarjını sıfırlayın, kapatıp şarj edin %100'e kadar ellemeyin. Bir kaç gün böyle yapın düzelme olabilir.Adaptör orjinal ama yinede bozuyor. kendiside kablo satmiyor zaten sadece dock var. Kendileri kaşınıyor valla
Batarya şisti onla alakali değil duzelmez o sekildeTelefonun şarjını sıfırlayın, kapatıp şarj edin %100'e kadar ellemeyin. Bir kaç gün böyle yapın düzelme olabilir.
Ben manyetik şarj kullanıyorum sıkıntı yok.
Kasadan belli oluyor mu şişlik?Batarya şisti onla alakali değil duzelmez o sekilde
Yok o kadar değil milimlik bir sisme var masa üzerine koyunca anlasiliocammı çıktı nolduda anladınki ?
ses icin rom atmaniz lazim ben ressurrection romundayim ilk defa stocktan iyi bi rom gordum ses stockun 2 kati ram 100-200 mb daha az yiyo surum 5.1.1 romun kendisinden xposed gibi ozellestirmeleri var isteyene yarsimci olurum drm keys bootloader vs vs .
z2 cihazin recovery mod nasil aciliyor
Telefonum rootlu ve recovery yüklü. Bootloader kilitli nasıl yükleyebilirim bu romu? Yardımcı olursanız sevinirimses icin rom atmaniz lazim ben ressurrection romundayim ilk defa stocktan iyi bi rom gordum ses stockun 2 kati ram 100-200 mb daha az yiyo surum 5.1.1 romun kendisinden xposed gibi ozellestirmeleri var isteyene yarsimci olurum drm keys bootloader vs vs .
flastool ile rom yükleniyor. root yapıyorum ama recovery yükleyemedim bitürlü
bl kapalı
Klasörlerde yok mu?Arkadaşlar ekran görüntüsü almaya çalışıyorum albüme kaydedildi diyor ama albüme girdim gözükmüyo. Çektiğim ekran görüntüler nereye kaydediliyo? Dahili depolamaya baktım ama bulamadım bi türlü. Lolipop yüklemeden önce gözüküyodu albümde.
Arkadaşlar ekran görüntüsü almaya çalışıyorum albüme kaydedildi diyor ama albüme girdim gözükmüyo. Çektiğim ekran görüntüler nereye kaydediliyo? Dahili depolamaya baktım ama bulamadım bi türlü. Lolipop yüklemeden önce gözüküyodu albümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?