Preloader
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Z2 5.0.2 lolipop Sürümü Root yapımı
Aynen orjinal yok. Bende cinden aldım duzgun sarj etmiyordu simdi bir tane daha aldım gelirse ve iyiyse yazarim buraya eskisi bu. Bu tip kablo cok var çin sitelerinde almanizi tavsiye etmem kablo icerde temassizlik yapıyor ama manyetigi iyi kablodan tutunca telefon düşmüyor.
Bendeki bunun mavisi, eBay'dan aldımAynen orjinal yok. Bende cinden aldım duzgun sarj etmiyordu simdi bir tane daha aldım gelirse ve iyiyse yazarim buraya eskisi bu. Bu tip kablo cok var çin sitelerinde almanizi tavsiye etmem kablo icerde temassizlik yapıyor ama manyetigi iyi kablodan tutunca telefon düşmüyor.
Gümrüğe takılmıyor dock aldım sorun çıkmadıOrjinal dediğim manyetik dock'un içinden çıkan kablo yanlış anlaşılmak istemem evet çinli sitelerden almayı bende düşündüm ama 2-3$ için gerek duymadım gümrüğe takılırsa uğraşmaya değmez denemek de zor geldi açıkçası yine de ürün gelince bizi de bilgilendirirseniz sevinirim
80dolara kadar sorun olmaz zaten. Hatta 99dolara bile bisey demediler bendeGümrüğe takılmıyor dock aldım sorun çıkmadı
Evet bir sınırı var ama ucuz ürünlerde sıkıntı olmuyor sadece aynı paket içerisinde birden fazla aynı üründen olunca el koyabiliyorlar diye biliyorum80dolara kadar sorun olmaz zaten. Hatta 99dolara bile bisey demediler bende
Valla ben ayni pakette 10 kablo getirttim sorun cikmadi. 3tane de selfie cubugu geldi ayni kutuda onada da sorun olmadi. Ya kafalarina göre el koyuyorlar ya da her pakete bakmiyorlarEvet bir sınırı var ama ucuz ürünlerde sıkıntı olmuyor sadece aynı paket içerisinde birden fazla aynı üründen olunca el koyabiliyorlar diye biliyorum
İlginç, ticari amaç taşıyabileceğinden yasak olduğunu duymuştum ama çok yüksek sayıya çıkmayınca karışmıyorlar demekValla ben ayni pakette 10 kablo getirttim sorun cikmadi. 3tane de selfie cubugu geldi ayni kutuda onada da sorun olmadi. Ya kafalarina göre el koyuyorlar ya da her pakete bakmiyorlar
Gumruk Kanununda en fazla 3 ürün demis ve 75euro diyor. Ama dedigim gibi genelde karismiyorlar galiba.İlginç, ticari amaç taşıyabileceğinden yasak olduğunu duymuştum ama çok yüksek sayıya çıkmayınca karışmıyorlar demek
Daha önce kimde vardı bilmiyorum ancak bu dediğiniz olay bazen bendede oluyorArkadaslar bir ara birisi bi sorun belirtmisti cihaz kilidini açınca ekran parlıyor sonra sönüyor diye. Gecmiste bulamadim da kimde vardi o sorun yazabilir mi?
Öndeki isik sensoru ile alakalı. Lollipop guncellemesi ile yeni gelen sensor ayarları nedeniyle yaziliminda degisiklik yaomislar ondan dolayı oluyor. Yeni guncelleme gelene kadar duzelmeyecek ve neredeyse tüm z2cilerde var. Kronik sorun halini aldı. Bunun bilgisini paylaşacaktım arkadas nasil duzelir diye sormustu da.Daha önce kimde vardı bilmiyorum ancak bu dediğiniz olay bazen bendede oluyor
Hmm anladım ben açıkçası pek sıkıntıda yapmamıştım yinede teşekkürlerÖndeki isik sensoru ile alakalı. Lollipop guncellemesi ile yeni gelen sensor ayarları nedeniyle yaziliminda degisiklik yaomislar ondan dolayı oluyor. Yeni guncelleme gelene kadar duzelmeyecek ve neredeyse tüm z2cilerde var. Kronik sorun halini aldı. Bunun bilgisini paylaşacaktım arkadas nasil duzelir diye sormustu da.
Menüde FM Radyo yazmalıD6503 cihazımda radyoyu bulamıyorum yani radyosu var diye biliyorum ama bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?