Yok hocam Cihazdaki sıkıntı.. Su geçirmiyor. Sadece sesi diğerlerine göre az yani yeni serilere göre. Kamerada buğu var gibi ama çekim de yok zamanla belki artar.. Birde kasa açıklığı var işte öyle.
Bakıcaz artık. Da değişim olursa bile desem ki 14w30 ve üzeri bir cihaz istiyorum onu gönderirler mi ki yoksa aynı seri mi gönderirler buda sıkıntı [emoji15]
Senle ben aynı seri kullanıyoruz baya inceledim lens kayması kasa açıklığı yada su alma sorunu olmadı hiç allahın sevdiği kuluymuşum galiba. Bu nasıl bir seridir hacı herkes şikayetçi
Senle ben aynı seri kullanıyoruz baya inceledim lens kayması kasa açıklığı yada su alma sorunu olmadı hiç allahın sevdiği kuluymuşum galiba. Bu nasıl bir seridir hacı herkes şikayetçi
Beyler telefonu yarın gönderiyorum sorunları yazdım . Değişim istediğimide acaba altına not düşeyim mi değişim olmazsa şayet bilirkişi raporu ile gönderirim tekrar diye küçük tehdit gibi :-P :-) yada ne demeliyim :-)?
Arkadaşlar bu sabah Sony nin bir sürprizi ile karşılaştım. Telefonuma Movie Creator isimli bir uygulama yolladı Sony. Çektiğimiz fotoğraflardan otomatik olarak video yapacak boyutu küçük olmasına rağmen 1080 p 30 fps olacakmış. Yeni uygulamamız hayırlı olsun
Arkadaşlar bu sabah Sony nin bir sürprizi ile karşılaştım. Telefonuma Movie Creator isimli bir uygulama yolladı Sony. Çektiğimiz fotoğraflardan otomatik olarak video yapacak boyutu küçük olmasına rağmen 1080 p 30 fps olacakmış. Yeni uygulamamız hayırlı olsun