0MG90 Üye zencibitc' Alıntı: @0MG90 ftf ile yükledinmi ? Şuanlık yükleyenlerden şikayet varmı Genişletmek için tıkla ... Yüklemedim biraz daha bekliycem. Şikayet yok. Ses artışı olmuş, hız artışı olmuş iyi olmuş.
zencibitc' Alıntı: @0MG90 ftf ile yükledinmi ? Şuanlık yükleyenlerden şikayet varmı Genişletmek için tıkla ... Yüklemedim biraz daha bekliycem. Şikayet yok. Ses artışı olmuş, hız artışı olmuş iyi olmuş.
Never_Back_Down Üye #GÖKHAN#' Alıntı: Yardımcı olabilir misiniz nasıl yapıyoruz ülke bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Telefonu Turkcellden mi aldınız
#GÖKHAN#' Alıntı: Yardımcı olabilir misiniz nasıl yapıyoruz ülke bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Telefonu Turkcellden mi aldınız
#GÖKHAN# Üye Alper Atlıhan' Alıntı: Telefonu Turkcellden mi aldınız Genişletmek için tıkla ... n11.com dan Fırsatsafırsat mağzasından aldım, ama sanırım turkcell romlu içinde 8 tane turkcell uygulaması var silinmiyor.
Alper Atlıhan' Alıntı: Telefonu Turkcellden mi aldınız Genişletmek için tıkla ... n11.com dan Fırsatsafırsat mağzasından aldım, ama sanırım turkcell romlu içinde 8 tane turkcell uygulaması var silinmiyor.
0MG90 Üye Ondan olabilir. Operatöre göre düzenlenmiş rom var. Normal Türk romu olsaydı çıkardı. İsterseniz normal rom atın 4.4.4'ün.
Ondan olabilir. Operatöre göre düzenlenmiş rom var. Normal Türk romu olsaydı çıkardı. İsterseniz normal rom atın 4.4.4'ün.
Never_Back_Down Üye #GÖKHAN#' Alıntı: n11.com dan Fırsatsafırsat mağzasından aldım, ama sanırım turkcell romlu içinde 8 tane turkcell uygulaması var silinmiyor. Genişletmek için tıkla ... Sizin cihazınızdaki turkcell modifiyeli rom Yani diğer arkadaşın deyimiyle operatör düzenlemeli
#GÖKHAN#' Alıntı: n11.com dan Fırsatsafırsat mağzasından aldım, ama sanırım turkcell romlu içinde 8 tane turkcell uygulaması var silinmiyor. Genişletmek için tıkla ... Sizin cihazınızdaki turkcell modifiyeli rom Yani diğer arkadaşın deyimiyle operatör düzenlemeli
yakupb03 Üye Xperiafrm kullanan var mı? Romanya ya da gelmiş güncelleme almanya falan filan bi bakar mısınız hangi ülkelere gelmiş???<br/>
Xperiafrm kullanan var mı? Romanya ya da gelmiş güncelleme almanya falan filan bi bakar mısınız hangi ülkelere gelmiş???<br/>
yakupb03 Üye ŞenolTÜRK' Alıntı: Danimarka,norveç isviçre,;-) Genişletmek için tıkla ... Ota ile verilen güncellemeyi de gösteriyor mu orası? Romanya da birisi bugün otadan 680 mb güncelleme almış?
ŞenolTÜRK' Alıntı: Danimarka,norveç isviçre,;-) Genişletmek için tıkla ... Ota ile verilen güncellemeyi de gösteriyor mu orası? Romanya da birisi bugün otadan 680 mb güncelleme almış?
Emma-Watson Üye 0MG90' Alıntı: Bende yok. Benimki İspanya versiyonu geç gelir herhalde. Genişletmek için tıkla ... Hangi versiyon olduğunu nasıl anlayacağız EDIT ÜSTTE YAZMIŞSIN PARDON
0MG90' Alıntı: Bende yok. Benimki İspanya versiyonu geç gelir herhalde. Genişletmek için tıkla ... Hangi versiyon olduğunu nasıl anlayacağız EDIT ÜSTTE YAZMIŞSIN PARDON
yakupb03 Üye ŞenolTÜRK' Alıntı: Bilmiyorum tam olarak dün sadece senin paylaştığın vardı bugün bunlarıda eklemişler Genişletmek için tıkla ... Hocam tekrar bi bakar mısın hangi ülkeler eklenmiş :-) bize ne zaman gelir ya?
ŞenolTÜRK' Alıntı: Bilmiyorum tam olarak dün sadece senin paylaştığın vardı bugün bunlarıda eklemişler Genişletmek için tıkla ... Hocam tekrar bi bakar mısın hangi ülkeler eklenmiş :-) bize ne zaman gelir ya?
Never_Back_Down Üye hevale_egit' Alıntı: Arkadaşlar hangi ülke olduğunu nasıl öğrenecem Genişletmek için tıkla ... Suudi Arabistan kardeş
hevale_egit' Alıntı: Arkadaşlar hangi ülke olduğunu nasıl öğrenecem Genişletmek için tıkla ... Suudi Arabistan kardeş
yakupb03 Üye Alper Atlıhan' Alıntı: Suudi Arabistan kardeş Genişletmek için tıkla ... Hocam Xperiafrm var mı sende?
Alper Atlıhan' Alıntı: Suudi Arabistan kardeş Genişletmek için tıkla ... Hocam Xperiafrm var mı sende?