0MG90
Üye
Nicke naptınSony blinds i bozmayacaktı. Kötü oldu bence.
Ben bekliycem o kadar şey yükledim yine uğraşamamAyrıca bıktım ben rootmuş, xposedmiş
Nicke naptın
Teşekkür ettimHayırlı olsun
HoşbuldukAramıza hoşgeldin
TeşekkürlerEkliyorum, hayırlı uğurlu olsun.
CM12 kullanan var mı
Z2'de cm 12 kullanan var mı diye sormuştum. Kullanan varsa kamera sorunu düzeltilmiş mi diye şeyetcektimSayılır ama Nexus 5'te. Aslında CM de değil de... Bir şey mi soracaksın?
Güç tuşu çok dışarıda değil zaten çok hafif dışarıdaBeyler cihaz yeni geldi servisten değişim yapıldı sıfır geldi. On numara sorun yok ama güç tuşu biraz içeri de gibi soğukta falan hissetmiyorum bastığımi bunun için tekrar sıfır cihazı servise göndereyim mi? Bir güç tuşunun fotoğrafını atabilir misiniz? Yada ileride güç tuşunun içeri tamamen göçmesi gibi bir olay olur mu?
Ben ikisi arasında kaldım, Z2 aldım iyi ki almışım Z3c çok küçük geldi Z2 kullanıncaHocam z3c ile z2 arasında öneriniz be beb şuanda iphone kullanıyorum
Karşıdan güç tuşuna bakınca nerdeyse tırnak kadar görünüyor 1 mm falan? Demi? hocam arkadaşta z1 var bildiğin dışarıda onun için söyledim. Korktum iki gün sonra içeri göçer diye :-) içimi rahatlattın valla Eyw :-)Güç tuşu çok dışarıda değil zaten çok hafif dışarıda
Ben ikisi arasında kaldım, Z2 aldım iyi ki almışım Z3c çok küçük geldi Z2 kullanınca
Hocam ne sorunu vardı?Beyler cihaz yeni geldi servisten değişim yapıldı sıfır geldi. On numara sorun yok ama güç tuşu biraz içeri de gibi soğukta falan hissetmiyorum bastığımi bunun için tekrar sıfır cihazı servise göndereyim mi? Bir güç tuşunun fotoğrafını atabilir misiniz? Yada ileride güç tuşunun içeri tamamen göçmesi gibi bir olay olur mu?
Şu geçirdi kamerada buğulanma falan filan.Hocam ne sorunu vardı?
Hocam kasa açıklığı varmıydı?
Evet. Ama değişim sebebi sorumlu seri olması ve ekranın şu alması dur onu da atayımHocam kasa açıklığı varmıydı?
Anladım hocam bende yeni aldım kasa açıklığı var acaba değişim yaparlarmı sen hangi servise vermiştinEvet. Ama değişim sebebi sorumlu seri olması ve ekranın şu alması dur onu da atayım
ekranın sol tarafında sarı leke sonra sağda da yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı..
Benim 8 aylık cihazdı. Gönderdim. İşlem yapılmadan değişim yapıldı. Teleservice e gönderdim. Güç tuşunun fotoğrafını çeker misin? Ya sanki çok içeri gibi biri aydınlatsa iyi olacak :-)Anladım hocam bende yeni aldım kasa açıklığı var acaba değişim yaparlarmı sen hangi servise vermiştin
Sen çekme o zaman hocam :-) Eyw:-)Hocam bendeki Z3 çekerim ama başka cihazım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?