dragonmhmt
Üye
Benimde anlamadığım ekran hem 3. Sırada hem çok iyi. Google play sıkıntı olmasa kaç olurdu ekran diye merak etmiyor değilim [emoji5]bence gayet iyi hocam da o google hizmetleri hakkaten çok
Dediğim gibi ilk kez aldım böyle bişey.Arkadaşlar bence bu istatistik yanlış neden çünkü googleplay böyle şarj yemese 13-14 saat mi ekran görüntüsü alacaksın hayır hep olacağı 6-7 saat bu kanıya varma sebebimde bir reklam engelleme programı var adamlar açıklamasına yazmış çok şarj harcıyor diye gösterir ama şarj çok harcamaz diye banada mantıklı geldi
Bu istatistikte google play ve twitter olmasa 20 saat ekran süresi alman lazım
benim dikkatimi çeken asıl konu, sen google hizmetleri yüzünden rom atmamışmıydın? ama hala google hizmetleri çok şarj yiyor gösteriyor :/ Ben orjinal marshmallow kullanıyorum daha önce hiç rom atmadım. bende de google hizmetleri çok şarj yiyor sendeki gibi ama ekran süresi 7 saat 10 dk filan alıyorum %1'de baktığımda.Dediğim gibi ilk kez aldım böyle bişey.
Ekran 6 saat versin sırası önemli değil dedim bende [emoji1]
Dediğin gibi yanlış tutmuş olabilir verileri. Forumlarda bu roma 8 saat ekran alan kişilerde vardı bi aralar. Nasıl aldıklarını bilmem artık herşeyi kısıp mi aldı yoksa normal mi bilmiyorum [emoji5]Google play servisleri yinede şarj kullanıyor baya.
Z3 Compact cihazımdan gönderildi
Ben 4.30 5 saat alıyordum ama marshmallowda ve hafiften kasmalar mevcuttu anlatmıştım sanırım. Orjinal ile bunun arasında dağ yok tabi aynı tabanlı rom sonuçta ama daha iyi [emoji5]benim dikkatimi çeken asıl konu, sen google hizmetleri yüzünden rom atmamışmıydın? ama hala google hizmetleri çok şarj yiyor gösteriyor :/ Ben orjinal marshmallow kullanıyorum daha önce hiç rom atmadım. bende de google hizmetleri çok şarj yiyor sendeki gibi ama ekran süresi 7 saat 10 dk filan alıyorum %1'de baktığımda.
Xlere verince portlamaya çalışırlar. En önce Xz ye verecek sanırım. N official olarak gelmesi lazımdı şimdi sıkıntı olacak. Desteği kesilen telefonlara cm tabanlı rom portluyorlar genelde ondada bi dünya hata oluyor 2 güne bir hata düzeltmesi çıkar uzun sürede anca düzelir ama mükemmel olmuyor.Nougat romlar ne zaman çıkacak ya? XDA'ya bakıyorum hala yok. Sony dağıtıma başlayınca portlar başlar mı acaba?
Evet konusunu açmıştım. X Performance ve XZ Ekim'de alacak güncellemeyi.Xlere verince portlamaya çalışırlar. En önce Xz ye verecek sanırım. N official olarak gelmesi lazımdı şimdi sıkıntı olacak. Desteği kesilen telefonlara cm tabanlı rom portluyorlar genelde ondada bi dünya hata oluyor 2 güne bir hata düzeltmesi çıkar uzun sürede anca düzelir ama mükemmel olmuyor.
Z3 Compact cihazımdan gönderildi
Gelmez artık rootla geç gelirse dönersin ftf atıp [emoji5]Evet konusunu açmıştım. X Performance ve XZ Ekim'de alacak güncellemeyi.
Sony Android Nougat güncelleme takvimi ortaya çıktı!
XZ'nin romunu Z2'ye portlasalar yeter. eXisteNz o romu yapsa daha iyi olur, tamamen sıkıntısız oluyor onun romu. Sıkıldım artık stock romdan. XDA'da o kadar şeyi gördükçe root atasım geliyor.Ama resmi güncelleme gelseydi bi sene daha beklerdim.
Merhaba.Kamera sorunsuz bir şekilde çalışıyormu ? eskiden bu aosp lerin kamerası çalışmazdı.
Öyle ama hepimiz aynı süreleri alamıyoruz ve ben de her zaman böyle yüksek süreler almıyorum bazen 5 5 saat bazende 6 saat dayandığı da oluyor. Ama genelde 7 saat 4 dk filan alıyorum.Efsane bi cihaz kullanıyoruz ya
8 saat baya iyi almışsın süreyi. Ekran parlaklığı baya etkiliyor süreyi bende çok kısık oldumu sevmiyorum geceleri kısıyorum ama çok değil [emoji5]Orjinal marshmallow kullanıyorum. Ekran parlaklığımda en düşüğün biraz üstü. Normalde 7 saat 5 dk filan ekran süresi alırdım bu sefer 8 saat almışım ve bi 25-30 dk daha dayanır %4'lük şarjımbugün fu ll whatsapp ve Chrome kullandım. Ara ara face ve instagrama baktım. Snapchat'i max 5 dk filan kullandım ama diğerlerine göre daha çok şarj sömürmüş o saçma geldi bana.
Servis yolu görünmüş gibi. Bi tanıdığım abimin lenovo telefonuna da aynısı olmuştu kendim gördüm çözmeye çalıştım sıfırladım falan düzelmedi servise yolladı oda. Biraz sıkıntılar oldu hatırladığım kadarıyla yaptık diyip geri yollamışlar yine aynı sorun devam etmişti sonra yine yollayınca ücret iadesi almıştı. Donanımsal olması lazım o kamerada siyah ekran.Merhaba.
Kamera çalışmazdı derken, benim Z3'ün arka kamerada sorun var, kamera uygulaması ve fonksiyonları açılıyor ama siyah gösteriyor ss'de olduğu gibi,,
Bu duruma yapabileceğimiz bir şey var mı arkadaşım??
Xperia Companion'dan onarma yapın düzelir büyük ihtimalleMerhaba.
Kamera çalışmazdı derken, benim Z3'ün arka kamerada sorun var, kamera uygulaması ve fonksiyonları açılıyor ama siyah gösteriyor ss'de olduğu gibi,,
Bu duruma yapabileceğimiz bir şey var mı arkadaşım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?