Telefon Tavsiyesi sony xperia z2 almayı planlıyorum

covar

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia z2 almayı planlıyorum
Öncelikle selam aleyküm arkadaşlar konudan da bahsedıldıyı gıbı nette baya arastırmama rağmen xperia z2 de kaldım butçem 1500 tl sızce ıyımı yaparım yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaslar yardımcı olacak yokmu

ben bizdeuygun.comdan aldım son üretimlerden. o forumda yazan sorunların hiçbiri yok tek sorun prize uyumlu değildi şarj aleti yanında çevirici yolluyorlar şarjın dolmasını geciktiren vs değişen bişey yok alınabilir. geri kalan paraya ekran koruyucu yaptırırsın kılıf falan

Buğra

Admin
Kliksa da 1299 TL ve 100TL bonus para puan veriyor

Tavsiye ederim cihazı

O fiyata alabileceğin en güzel cihazı alırsın kardeşim emin ol hiçbir sorun veya telefon ezikliği yaşamazsın.

Dock ve gürültü önleyici kulaklık çıkıyor mu

cici60

Üye
Xperia Z2 ile Z3 arasındaki dikkat çeken farklar(yok denecek kadar az) z3 kullanmaktaym kesinlikle alderim

Emre

Üye
Sony ve Samsung her
2 ayda bir cihaz çıkarıyor. LG g3 al bence

cici60

Üye
Sony ve Samsung her
2 ayda bir cihaz çıkarıyor. LG g3 al bence
sony 6 ayda 1 çıkartıyordu artık yıllık cihaz cıkartcak yani Z4 den sonra heryılda 1 kez cihaz çıkartcak LG G3 kullandım pert çihaz hiç tavsiye etmiyorum. KESİNLİKLE Z2 DEN şaşma

Gençler sony de darbe yaptı Z serisinden başka tele lolipop yok şaka mı bu

Tepkiler: RetaXter
Bari yeni cikan e4 e c3 e falan verseydi en azindan aosp verseydi

0MG90

Üye
Ben Bizdeuygun'dan aldım. Son seri istedim ve geldi. Gürültü engelleyici kulaklık ve TR uyumlu şarj cihazı da çıktı. Baya da memnunum bence al.
Gençler sony de darbe yaptı Z serisinden başka tele lolipop yok şaka mı bu
Hayır var. Xperiablog'a gir bak C3'e gelecek Lollipop görselleri sızdırıldı ayrıca SonyXperia Twitter sayfası artık bu konuda bilgi veremiyoruz diyor. Robot gibiler onlara ne denirse o söyleniyor.

Bu kadar kesin konusmazlardi heralde C3 bi zahmet alsın onu geçtim T ve M serisi var. Senin cihaz güncelleme alacak almayanlar konuşsun onların sözleri önemli savunma sonyi

Tepkiler: RetaXter
limit 1500 ise alabileceğin en iyisi Z2 zaten ama ısınma sorunu var deniyordu bi aralar hatta o yüzden Z3 te bakır boru kullanmıştı Sony.