Tavsiye sony xperia z1 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
şuan asphalt 8 yüklüyom sonra need for speed most wanted yükleyecem :) bu ekranda araba yarışı iyi gider :)%100 oldu da marketten oyun yüklüyom wifi açık daha yarım saati var o bitsin öle sökem :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke

orxan_92

orxan_92

Üye
dead trigger 2 harika olur o ekranda)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Çok mantıklı yapmışsın hayırlı olsun

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Para olsada bende z1compact alsam

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Z1 compact 1500 falan değil ya onlar ithalatçı firma garantili. Teknosa vatanda falan 1800 civarı

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
dead trigger 2 harika olur o ekranda)
o deilde aynı onun tarzı yeni çıkan bi oyun var dead target onu yüklicem:)
Çok mantıklı yapmışsın hayırlı olsun

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
teşekkür ederim kardeşim.
Z1 compact 1500 falan değil ya onlar ithalatçı firma garantili. Teknosa vatanda falan 1800 civarı
ne saçma bişey 1800 e z1 c alcama 1600 e z1 alırım :) mini olmasına rağmen fiyet çok uçuk bence. ha özellik açısından sony çok güzel yapmış hiçbişeyini kısmamış z1 den ama sonuçta mini işte fiyatı biraz düşürsene :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Zaten fiyat başta düşüktü 1500 falandı sonra 2000 e çekti geri 1800 falan yapmışlar

0MG90

0MG90

Üye
G2 ninde batarya iyi şimdi orda iş biraz özelliğe kalıyo ama onunda su geçirmeme artısı var :D
G2'ye rahat yetişir bataryası, kaç gün dayananı gördüm diğer forumda
ne saçma bişey 1800 e z1 c alcama 1600 e z1 alırım :) mini olmasına rağmen fiyet çok uçuk bence. ha özellik açısından sony çok güzel yapmış hiçbişeyini kısmamış z1 den ama sonuçta mini işte fiyatı biraz düşürsene :)
Z1 2000 lira şu an Z1c de 1800, düşük olanlar ithalatçı garantili

Hayırlı olsun bu arada

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
G2'ye rahat yetişir bataryası, kaç gün dayananı gördüm diğer forumda

Z1 2000 lira şu an Z1c de 1800, düşük olanlar ithalatçı garantili

Hayırlı olsun bu arada
1800 e ilk fiyatı gördükten sonra alınmaz o. o yüzden g2 nexus 5 falan daha mantıklı. en azından değiyo daha ucuza aynı konumda sayılırlar.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
z1 nasıl 2000 olur yanlışın var z2 2200 zaten adam gidr z2 alır 200 tl için :) ben önce z1 düşünüyodum arkadaş sana 1650 ye bırakırım dedi e zaten bende 2 cihaz vardı üstüne 900 falan versem z1 i almıştım ama gözüm doymadı :) bu dediğim de sıfır orjinal z1 yani normal bi telefoncudan. 2000 olcanı hiç sanmıyom açıkçası. teşekkür ederim bu arada :Dbuda kameradan bi örnek :) gerçekten müthiş bi kamerası var. bi ara 4k video yu deniyecem :)

0MG90

0MG90

Üye
1800 e ilk fiyatı gördükten sonra alınmaz o. o yüzden g2 nexus 5 falan daha mantıklı. en azından değiyo daha ucuza aynı konumda sayılırlar.
Sony Eurasia için 1800 verilmez zaten, çoğu Teleservice garantili o servisi de bilen biliyor
z1 nasıl 2000 olur yanlışın var z2 2200 zaten adam gidr z2 alır 200 tl için :) ben önce z1 düşünüyodum arkadaş sana 1650 ye bırakırım dedi e zaten bende 2 cihaz vardı üstüne 900 falan versem z1 i almıştım ama gözüm doymadı :) bu dediğim de sıfır orjinal z1 yani normal bi telefoncudan. 2000 olcanı hiç sanmıyom açıkçası. teşekkür ederim bu arada :Dbuda kameradan bi örnek :) gerçekten müthiş bi kamerası var. bi ara 4k video yu deniyecem :)

orxan_92

orxan_92

Üye
o deilde aynı onun tarzı yeni çıkan bi oyun var dead target onu yüklicem:)
teşekkür ederim kardeşim.
Dead target? Yeni mi cikti??

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Sony Eurasia için 1800 verilmez zaten, çoğu Teleservice garantili o servisi de bilen biliyor

walla benim eleman iyi fiyat vermiş bana o zaman :)
Dead target? Yeni mi cikti??
evet kardeşim trigger tarzı bişey. tabi ben para hilelisini kurdum bu tür oyunlarda para yetmiyor :)

orxan_92

orxan_92

Üye
Hemen yukluyelim bakalım)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bence dead trigger daha güzel. Vatandada öyle fiyat.

orxan_92

orxan_92

Üye
Bu araları hep evde oluyorum,önerileriniz varmı oyun olarak? Bilindik oyunlarin hepsini oynadim lutfen asphalt falan demiyin) yeni cikanlardan onerilerinizi bekliyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sürekli oynayacagınız clash of clans rival knights var. Badland. car parking game 3d. Injustice. Can knockdown 3. 2048. Real boxing. Mc4. Shadow fight 2.

Invoke

Invoke

Üye
Teknosada Vatanda vs Z1 hala 2000. Z1C içinde öyle ucuz olması için bir sebep yok. Z1'e göre eksiği yok, üstüne IPS paneli var.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ama ucuzken pahalılanması içinde bi sebeb yok ederini gördük niye fiyat artırıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt