Tavsiye sony xperia z1 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kızım sana söylüyom sony sen anla işte :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Rica ederim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Classic snake 2. Fifa 2014. Jenga. Paperema. Real drift. True skate. Sprinkle ıslands. Virtua tennis. Weaphones. Slice hd. Diğerleri hoşuna gittimi

orxan_92

orxan_92

Üye
Eve gidince hepsine bakicam cok saol)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Dandik oyunları sevmem küçük boyutlu olan snake 2048 falan güzel bunlar daha adam asmacası sos u falan var :D ama diğerleri real boxing clash of clans mostwandet falan severek oynadığım oyunlar. Dene hepsi yüklü bende :)

orxan_92

orxan_92

Üye
Most wanted falan yuklu sıkıldım onlardan) senin cihaz ne?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5 16 GB bide :D

orxan_92

orxan_92

Üye
Maşallah ) 3-4sene götürür her halde

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Senin ne ? Ben değiştirmezsem rahat götürür :D

orxan_92

orxan_92

Üye
Bende SP memnunum ama Z1e kafam takildi)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Boşver z1 i herkes ekrandan şikayetçi. Z2 al alacaksan arkadaşında yaptığı gibi. Gücüm yetmez dersende nexus 5 g2 öneririm.

orxan_92

orxan_92

Üye
Nexus 5 G2 Z2 aralarinda buyun fark varmi? Mesela spnin oyun acisinda bu cihazlarla geride kalan yani yok ama ekrani ve on kameris canimi sikiyor gibi)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yine aynı şeyleri çalıştıramayacak yanları yok z2 de ne kurup oynarsan aynı performansı bunlardanda alırsın bence. Z2 de fazlası var farkıda var tabiki yeni cihaz. Ama bunlarda her işine fazlasıyla yeter.

orxan_92

orxan_92

Üye
1yıl oldu herhalde spni kullaniyorum,sence Z2 alırsam buyuk fark gorurmuyum?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Emin ol görürsün ekran kamera hız akıcılık şarj süresi tasarım farkı su geçirmemezliği falan dağlar kadar fark yani

orxan_92

orxan_92

Üye
Spninde hizi akiciligindan şarjindan memnunum,su gecirmemezligi pekte işime yaramaz) ama ekran ve kamera cihazi degiştirmeme itiyor beni :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bu sefer ekran olmuş :D

0MG90

0MG90

Üye
Ama ucuzken pahalılanması içinde bi sebeb yok ederini gördük niye fiyat artırıyolar
Arttırmadılar, buradaki online Sony bayileri (hepsisony,btsony vs.) 1500'e fiyat biçince Mediamarkt'ta öyle yaptı ama 2000 olduğu öğrenilince fiyat ona çekildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt