o deilde aynı onun tarzı yeni çıkan bi oyun var dead target onu yüklicemdead trigger 2 harika olur o ekranda)
teşekkür ederim kardeşim.Çok mantıklı yapmışsın hayırlı olsun
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ne saçma bişey 1800 e z1 c alcama 1600 e z1 alırımZ1 compact 1500 falan değil ya onlar ithalatçı firma garantili. Teknosa vatanda falan 1800 civarı
mini olmasına rağmen fiyet çok uçuk bence. ha özellik açısından sony çok güzel yapmış hiçbişeyini kısmamış z1 den ama sonuçta mini işte fiyatı biraz düşürsene 
G2'ye rahat yetişir bataryası, kaç gün dayananı gördüm diğer forumdaG2 ninde batarya iyi şimdi orda iş biraz özelliğe kalıyo ama onunda su geçirmeme artısı var![]()
Z1 2000 lira şu an Z1c de 1800, düşük olanlar ithalatçı garantiline saçma bişey 1800 e z1 c alcama 1600 e z1 alırımmini olmasına rağmen fiyet çok uçuk bence. ha özellik açısından sony çok güzel yapmış hiçbişeyini kısmamış z1 den ama sonuçta mini işte fiyatı biraz düşürsene
![]()
1800 e ilk fiyatı gördükten sonra alınmaz o. o yüzden g2 nexus 5 falan daha mantıklı. en azından değiyo daha ucuza aynı konumda sayılırlar.G2'ye rahat yetişir bataryası, kaç gün dayananı gördüm diğer forumda
Z1 2000 lira şu an Z1c de 1800, düşük olanlar ithalatçı garantili
Hayırlı olsun bu arada
ben önce z1 düşünüyodum arkadaş sana 1650 ye bırakırım dedi e zaten bende 2 cihaz vardı üstüne 900 falan versem z1 i almıştım ama gözüm doymadı
bu dediğim de sıfır orjinal z1 yani normal bi telefoncudan. 2000 olcanı hiç sanmıyom açıkçası. teşekkür ederim bu arada
buda kameradan bi örnek
gerçekten müthiş bi kamerası var. bi ara 4k video yu deniyecem 
Sony Eurasia için 1800 verilmez zaten, çoğu Teleservice garantili o servisi de bilen biliyor1800 e ilk fiyatı gördükten sonra alınmaz o. o yüzden g2 nexus 5 falan daha mantıklı. en azından değiyo daha ucuza aynı konumda sayılırlar.
z1 nasıl 2000 olur yanlışın var z2 2200 zaten adam gidr z2 alır 200 tl içinben önce z1 düşünüyodum arkadaş sana 1650 ye bırakırım dedi e zaten bende 2 cihaz vardı üstüne 900 falan versem z1 i almıştım ama gözüm doymadı
bu dediğim de sıfır orjinal z1 yani normal bi telefoncudan. 2000 olcanı hiç sanmıyom açıkçası. teşekkür ederim bu arada
buda kameradan bi örnek
gerçekten müthiş bi kamerası var. bi ara 4k video yu deniyecem
Dead target? Yeni mi cikti??o deilde aynı onun tarzı yeni çıkan bi oyun var dead target onu yüklicem
teşekkür ederim kardeşim.
ne saçma bişey 1800 e z1 c alcama 1600 e z1 alırımmini olmasına rağmen fiyet çok uçuk bence. ha özellik açısından sony çok güzel yapmış hiçbişeyini kısmamış z1 den ama sonuçta mini işte fiyatı biraz düşürsene
![]()
walla benim eleman iyi fiyat vermiş bana o zamanSony Eurasia için 1800 verilmez zaten, çoğu Teleservice garantili o servisi de bilen biliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet kardeşim trigger tarzı bişey. tabi ben para hilelisini kurdum bu tür oyunlarda para yetmiyorDead target? Yeni mi cikti??

Ama ucuzken pahalılanması içinde bi sebeb yok ederini gördük niye fiyat artırıyolar