Tavsiye sony xperia z1 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orxan_92

orxan_92

Üye
Fiyat kac? G2 ve Nexus 5 arasinda nekadar fiyat farki var?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
200 falan ama aynı fiyatada bulabilirsin ikisini.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Arttırmadılar, buradaki online Sony bayileri (hepsisony,btsony vs.) 1500'e fiyat biçince Mediamarkt'ta öyle yaptı ama 2000 olduğu öğrenilince fiyat ona çekildi
sitesi vardı sony store mu öyle bişey orda gördüm ben.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bunuda deneyebilirsiniz bende aşırı bağımlılık yaptı :) grafik ses kalitesi oynanabilirlik çok güzel bi oyun ama internet gerektiriyo haberiniz olsun.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende basladım ona

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
injustuce yi bi deniyim önizlemelerden güzel gibi görünüyo :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
1. ligde benim şovalye ful. etkinliklere katılıyorum hergün çoğu zafer. alamadığım pek yok :) single da 2. lige başladım şimdi yeni zırhlar atlar falan açıldı. ama şimdi para çok laazım oluyo artık :)yaw asphalt 8 e uyuz oldum daha dün gece yükledim bi saat bekledim yüklencek die bugün güncelleme gelmiş yine. e her güncellemede 1.5 gb indirilirimi yahu :) vazgeçtim kaldırcam onu nfs most wanted hiç oynamadım onu yükliyim bari nasılsa o paralı markette güncelleme gelsede güncellenmez :)injustice den de vazgeçtim oda 1 gb :) işin yok her güncellemede 1 saat bekle :) marketten o boyutta oyun indirmem bi daha.

Invoke

Invoke

Üye
İnjustice hilesiz oynanmaz. :D

Most wanted süper. Oynamadıysan, kesinlikle yüklemelisin. :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun fikir alış verislerinize ilgili kategori altında devam edebilirsiniz. :locked2:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt