Bana kalsa şuan Z1 alırdım 1500 tl civarlarında bulunabiliyor sıfırı ama ekranı kötü işte içime sinmiyor en iyisi bende olsun takıntım yok TFT ekran sevmiyorum çok sırıtıyor diğer ekranların yanında. En kötü Z1 Compact alıcam zaten IPS ekranlı model diye ekranı baya güzel canlı gördüm.
aynen z1 sırf o ekran yüzünden tercih etmedim video izlemiştim cidden diğerlerinin yanında çok kötü görünüyodu bide ses zayıf diolardı. ama z2 ekran cidden çok canlı kamera muhteşem bişey.
Hayırlı olsun Z2 iyi bir tercih. Şu Z3 tanıtılıp piyasaya sürülse de Z2 düşse benim bile alasım geldi şimdi. Malumunuz S5 Prime modeli de tanıtıldı Adreno 420 gibi gpu ile geliyor ve Haziran ayı içinde satışa sunulma olayı var. Haliyle şu Snapdragon 800 chipsetli modeller artık 1500 tl civarlarına iner diye düşünmekteyim.
teşekkür ederim kardeşim gerçekten tavsiye ederim her haliyle on numara millet samsugda ne buluyo bilmem bi s5 e bakıyom bi z2 ye her türlü sollar bence s5 i

sadece aldım hiç şarjı yoktu şarja taktım e tabi bi yandan kurcukluyom

ama telin arka kısmı çok ısındı bende ekranı kapatıp kurcalamayı bıraktım

hoş hava da çok sıcaktı onla alakalımı bilmem şuan sıcaklık yok normale döndü. bida öle ısındımı gidip çeşmenin altına tutacam zaten

daha denemedim bi ara gidip yıkarım artık