Bir değişiklik yok yüklemek tercihe bağlıBeyler sistem güncellemesi size de geldi mi rootluyken yükleniyosa yükleyeyim 5mb zaten
.Haklısın 5 megabaytlık güncellemeden bişey beklenmez zaten de belki kodlarda hata düzeltmesi yapmışlardır ben yine de kurayım içim rahat olsun da flashtool hata veriyor bi çözemedimBir değişiklik yok yüklemek tercihe bağlı.
Var kardeşim yalnız türkiye de bulmak zorlanıyor ben bumper kılıf aldım çinden arka tarafı tamamen kapatan demir bir kılıf. Eğer kredi kartın varsa ebay ve aliexpress i öneririm kardeşimbizim telefonlarda akıllı kılıf özelliği varmı
Var kardeşim yalnız türkiye de bulmak zorlanıyor ben bumper kılıf aldım çinden arka tarafı tamamen kapatan demir bir kılıf. Eğer kredi kartın varsa ebay ve aliexpress i öneririm kardeşim
Link atabilirmisin kardesim

Bu kap çizilmiyor kardeşim ve ezilmiyor daBumper kaba duruyor ben de aldım da minik çizik oldu kasada sanırım çıkartırken yaptım.
Z2 alsana bu parayı verıyosanBu telefon yamulma sorunu falan duydum dogrumumu ? 1350 tl ye alicam onerirmisiniz