Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Selamun Aleyküm. Kamera'da Elle modunda Scn tuşu etkin değil sanırım onun etkin olduğu zaman birçok özellik karşımıza çıkıyor bunu açmak için ekstra birşey varmı acaba işin pir'leri :)

o özelliği yalnızca 8 mp de kullanabilirsin. 20.7 mp de çalışmaz.

Rauza

Üye
Allah razı olsun birde görev sonlandırıcı tuşunda misalen z2 de tümünü kapat var ama z1 de yok :) onun için ne yapmamız gerekiyor. Kafanızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Allah razı olsun birde görev sonlandırıcı tuşunda misalen z2 de tümünü kapat var ama z1 de yok :) onun için ne yapmamız gerekiyor. Kafanızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.

bunun için; cihazı root etmen gerekir. tüm sorumluluk sana aittir.

sonra

root explorer aracılığıyla system/app dizinine at.

permissions dan izinleri bu şekilde ayarla:

ve cihazı yeniden başlat, tamamdır ;)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Şu andan itibaren beni de eklersen sevinirim usta :D

• Beğen
Tepkiler: enver_techno ve burak_102
Invoke

Invoke

Üye
Hayırlı olsun. :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
burak_102

burak_102

Üye
Beyler sizce metal bumper mi yoksa, Spada'nın ultra ince (aklınıza kötü şeyler gelmesin öyle yazıyordu :)) silikon kılıfı mı?

Invoke

Invoke

Üye
Ben olsam mis gibi telefonu dandik kılıfla kaplamam. :D

burak_102

burak_102

Üye
Yani bumper mi diyorsun [emoji1]
Arkası boş kalıyor jelatin var ama korurmu bilmiyorum ama plastik kabın hissi de kötü oluyor o zarifliği hissedemiyorum :D

Rauza

Üye
Maalesef telefonu satmak zorunda kaldım :)

Invoke

Invoke

Üye
Yani bumper mi diyorsun [emoji1]
Arkası boş kalıyor jelatin var ama korurmu bilmiyorum ama plastik kabın hissi de kötü oluyor o zarifliği hissedemiyorum :D

Ben hiç biri diyorum. Sen bilirsin. :D
Jelatin çizilmeye karşı durur, düşünce dağılabilir. :D

burak_102

burak_102

Üye
Ben hiç biri diyorum. Sen bilirsin. :D
Jelatin çizilmeye karşı durur, düşünce dağılabilir. :D
Haklısın ama ben kesin çizerim alüminyum kasayı yamulturum eski telefonumun plastiği baya hasar görmüştü yoksa ben de kılıfsız seviyorum [emoji1]

burak_102

burak_102

Üye
Beyler size şiddetle manyetik şarj kablosu tavsiye ediyorum bugün elime ulaştı şarj tıpasını yıpratacağınıza bu kablo ile yapın bence bide yan tıpalar elime ulaştı 32 tl ye tıpaları internetten aldım kablo da 22 falandı yanlış hatırlamıyorsam bide buff ekran jelatini aldım site arayan varsa özelden söyleyebilirim reklam olmasın burdan, ben gayet memnun kaldım :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Hayırlı olsun. Ben de nexusu düşürdüm 3-4 kez. Bir kere de duvara çarptım :eek:. Dün sana yazdıktan sonra da düşürdüm. Sonra dedim, adama böyle diyoruz ama düşüyor. :D

Spigen neo hybrid var bende de, iyi ki de var. Neyse ki ne cihazımda ne kılıfımda zarar yok. :D

burak_102

burak_102

Üye
Teşekkür ederim. Aman dikkat et sen yine de [emoji1] valla kılıfsız kullanmak cesaret istiyor

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Beyler telefonumuz için güzel orjinal tema elinde lan var mı? Markettekiler ücretli ve genelde temalar laucher ile oluyor. Sağlam bir teması olan?

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Beyler telefonumuz için güzel orjinal tema elinde lan var mı? Markettekiler ücretli ve genelde temalar laucher ile oluyor. Sağlam bir teması olan?
Tema gibi değişiklikler istersen Root yapıp kullanmak daha iyi olur senin için, diğer türlü sadece duvar kağıdı değişiyor. Başka da bişey yok :/

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bazı cihazlarda ***** li temalar kullanılabiliyor. Bizim telefonun kötü özelliği olmuş bu. Neyse sade iyidir deyip katlancaz :D

Üst Alt