Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forever Sony Z1 kutlama yapalım ozaman :D :disko:

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@ ve burak_102

burak_102

burak_102

Üye
Güncellenmeme olasılığı var mıydı ki? Ben kesin gözüyle baktıydım bidaha gelmez mi diyosun tam sevinemedim [emoji1]

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
gelir gelir son güncelleme olabilir gibi ama artık şu modellere isim bulurlarsa iyi olur numerik modeller :D bir sonraki ne diye heyecan kalmadı :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben Lolipop dan sonrakini de kesin alırız diyorum. Ama sonrakini bilmiyorum. Çünkü halen daha çıkan telefonlar genelde Z1 ile aynı özelliklerde çıkıyor

burak_102

burak_102

Üye
Önce xperia z den desteği çekmesini bekliyorum ben tutuşmak için [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@ ve Nextman
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kesinlikle :D Özellikler de iki katı zaten elini çektiği seneden sonra sıra bizde demektir :D

burak_102

burak_102

Üye
Beyler telefon stamina moda girmiyor nasıl yaparım?

Tamam beyler wipe data'ladım geçti dün de manyetik şarj kablosundan şarj almıyodu yazılımsal bi sıkıntı oldu heralde çok şükür düzeldi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
burak_102

burak_102

Üye
Beyler sistem güncellemesi size de geldi mi rootluyken yükleniyosa yükleyeyim 5mb zaten

burak_102

burak_102

Üye
Bir değişiklik yok yüklemek tercihe bağlı :oke:.
Haklısın 5 megabaytlık güncellemeden bişey beklenmez zaten de belki kodlarda hata düzeltmesi yapmışlardır ben yine de kurayım içim rahat olsun da flashtool hata veriyor bi çözemedim

atiakgun26

Üye
bizim telefonlarda akıllı kılıf özelliği varmı

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
bizim telefonlarda akıllı kılıf özelliği varmı
Var kardeşim yalnız türkiye de bulmak zorlanıyor ben bumper kılıf aldım çinden arka tarafı tamamen kapatan demir bir kılıf. Eğer kredi kartın varsa ebay ve aliexpress i öneririm kardeşim

atiakgun26

Üye
Var kardeşim yalnız türkiye de bulmak zorlanıyor ben bumper kılıf aldım çinden arka tarafı tamamen kapatan demir bir kılıf. Eğer kredi kartın varsa ebay ve aliexpress i öneririm kardeşim

Link atabilirmisin kardesim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Link atabilirmisin kardesim

buyur kardeşim resim de atarım birazdan

Evet arkadaşlar @najanaja sayesinde aldığım ürünler ayrıca manyetik kablo da yollanacak inşallah :D

burak_102

burak_102

Üye
Bumper kaba duruyor ben de aldım da minik çizik oldu kasada sanırım çıkartırken yaptım.

burak_102

burak_102

Üye
Bu arada ikinci ele para vermiyorlar adam 750 dedi 5 aylık tertemiz telefona küçük çiziği de gözükmüyor

zencibitc

zencibitc

Üye
Bu telefon yamulma sorunu falan duydum dogrumumu ? 1350 tl ye alicam onerirmisiniz

zencibitc

zencibitc

Üye
O cok sorunluymus sorunlu olmayanlarda vardir illakide o riske girmek istemiyorum bu fiyata baska hangi telefonlari onerirsiniz lg g2 ve nexus disinda sarji uzun olsun yeter

Üst Alt