Tamam ben yazarım, stock Launcher kullanıyorum basit sadeArtık haber bekliyoruz sizden hocamfaydası olur ise bizde alalım. Birde bu Z1 kullananlar kullandıkları Launcher'ları paylaşabilermi
![]()

Rica ederim kardeşim yardım ettiysem ne mutluAllah razı olsun.

Estağfurullah elimden geldiğince yardım etmeye çalışayım, Valla ben gerekmeyen hepsini kaldırdım zaten kaldıra bastığınız zamab kaldırabilecekleriniz çıkar. Kamera için ben root atıp 4K özelliğini yükledim ve xposed programı ile (rootlu çalışır) Z1 Camera Tweaks modülü yükledim başka yapılacak bir şey yok sanırım. Bilmiyorsanız pek bulaşmayın bence ya da iyice araştırıp karar verin root işlemi basittir ama mesuliyet kabul edemez kimse bilginiz olsun.Birkaç soru sormam'da inşallah bir sıkıntı olmaz.
Telefonda hangi uygulamaları kaldırabiliriz,
Kamerayı daha iyi nasıl kullanabiliriz.
Çok oldum sanırım![]()
İstediğin özellikleri cihazına port edebilirsin mesela 4k vs. Ya da rootlu çalışan uygulamaları çalıştırabilirsin greenify, Titanium backup, Lucky patcher gibi uygulamalar. Ya da kaldıramadığın uygulamaları kaldırabilirsin. Ama servise rootlu gönderirsen garanti dışı kalır flashtool ile stock rom atman gerekir.Root etmenin telefona faydası neler hocam ?
Allah razı olsun. Ama telefonu alıp iyimi ettim kötümü ettim 10 güne yakındır muhakemesini yapıyorumBu sabah beni uyandıramadı dakika 1 gol 1
![]()
pc gibi cihaz maşallah. kullandıkça seveceğine eminim.Arkadaşlar apple iphone 6yı nasıl 1 gb ram ve çift çekirdekli 1.4 ghz hıza sahip bir işlemciyle çalıştırabiliyor? Bizimkilerin uçmasın gerekir o zaman. Umarım Android L ios kadar stabil olur çünkü bu olayın işletim sisteminden başka açıklaması yok bence. Art'a geçiş yapınca daha iyi olur muhakak. Bekliyoruz..
Bence bunu stabil hale getirebilirler. Dediğinize göre en mantıklı tercih nexus almak. Açık kaynak kodları olsaydı keşke de ios'un bu cihazda ne yapabildiğini görebilseydikçok basit. işletim sistemini ona göre optimize ediyor. ama androidi firmalar kendi üretmediği için belli oranlarda müdahele edebiliyorlar. aynı zamanda; symbian ve ios kendi çekirdeği üzerinde çalışıyor. ama android, dalvik aracılığıyla çalışıyor. o yüzden de fazla donanım yiyor. bende 1.3 ghz tek çekirdek işlemci ve 512 mb ram e sahip nokia 808 pureview de var. gayet de seri çalışıyor. android her yeni sürümde daha fazla donanıma ihtiyaç duyuyor.