Tamam hocam, kusura bakmayın arkadaşlara yardımcı olayım dedim mobilden konu açmak zor oluyor daLütfen konuda dış linkleri bu şekilde paylaşmayınız.Anlatımı gerçekleştirmek isterseniz ilgili bölümde konu açınız ilginize teşekkür ederiz. Keyifli Forumlar.![]()

custom romlarda ekleniyorSelamun Aleyküm
Yine ben ve yine bir soru ile karşınızdayım
Bu telefonda güç düğmesine bastığımız zaman yeniden başlat neden yok bu yoksa sadece bana'mı has birşey)

Z3'ün menüsü gelişmiş, video çekmek dahi var. Güncellemeyle size de eklenir ileride.
Video çekmek derken ?
Sen nexus'su sat Z3 - Z2 falan alScreenshot değil, record. Shot da var tabi. Ekranın videosunu çekmek manasında.

Hoca keşke o kadar bilgim olsada kendimi dağlara taşlara vursamcustom romlarda ekleniyor![]()

Screenshot değil, record. Shot da var tabi. Ekranın videosunu çekmek manasında.
Yayınlarım akşama bulursam güzel bir ROMHoca keşke o kadar bilgim olsada kendimi dağlara taşlara vursam![]()

Ben saati kullanıyorumZ3 arayüzünü bende kurdum ama beğenmedim. Z1 in kendi arayüzü daha güzel geldi bana. Ama ben Z3 ün System UI sini kullanıyorum. Onun sayesinde Hızlı Ayarlar menüsünde istediğin öğenin yerini basılı tutarak değiştirebiliyorsun ve Hızlı Ayarlar da fener uygulaması geliyor.
Evet saat güzel.Ben saati kullanıyorum
Hocam rootsuz olmuyor yaBanka işlemleri ve bazı özel uygulamalarım olmasa root yapacam bakalım nasıl çıkacağız bu işin içinden![]()
ama banka işlemleri sakat valla. Bi de şifre üreten makineler var küçük, onlarla sürekli şifre değiştirerek girebilirsiniz bence.