Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
Beyler z3 ün Launcher'ını kullanıyorum denemek isteyen

Yönetici tarafından düzenlendi:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Lütfen konuda dış linkleri bu şekilde paylaşmayınız.Anlatımı gerçekleştirmek isterseniz ilgili bölümde konu açınız ilginize teşekkür ederiz. Keyifli Forumlar. :)

burak_102

burak_102

Üye
Lütfen konuda dış linkleri bu şekilde paylaşmayınız.Anlatımı gerçekleştirmek isterseniz ilgili bölümde konu açınız ilginize teşekkür ederiz. Keyifli Forumlar. :)
Tamam hocam, kusura bakmayın arkadaşlara yardımcı olayım dedim mobilden konu açmak zor oluyor da :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Z3 arayüzünü bende kurdum ama beğenmedim. Z1 in kendi arayüzü daha güzel geldi bana. Ama ben Z3 ün System UI sini kullanıyorum. Onun sayesinde Hızlı Ayarlar menüsünde istediğin öğenin yerini basılı tutarak değiştirebiliyorsun ve Hızlı Ayarlar da fener uygulaması geliyor.

Rauza

Üye
Selamun Aleyküm

Yine ben ve yine bir soru ile karşınızdayım :)

Bu telefonda güç düğmesine bastığımız zaman yeniden başlat neden yok bu yoksa sadece bana'mı has birşey :))

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Selamun Aleyküm

Yine ben ve yine bir soru ile karşınızdayım :)

Bu telefonda güç düğmesine bastığımız zaman yeniden başlat neden yok bu yoksa sadece bana'mı has birşey :))
custom romlarda ekleniyor :oke:

Invoke

Invoke

Üye
Z3'ün menüsü gelişmiş, video çekmek dahi var. Güncellemeyle size de eklenir ileride.

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Screenshot değil, record. Shot da var tabi. Ekranın videosunu çekmek manasında.

Ben arayüzünü yüklemiştim ama ekran videosu çekme özelliğine hiç denk gelmedim. Malum siteyi akşam biraz daha gezeyim bakalım. Belkide ayrıca portlamışlardır.

Rauza

Üye
Allah razı olsun kafa o kadarına basmaz hem rom okuduğum kadarıyla garanti bozuyor

• Beğen
burak_102

burak_102

Üye
Z3 arayüzünü bende kurdum ama beğenmedim. Z1 in kendi arayüzü daha güzel geldi bana. Ama ben Z3 ün System UI sini kullanıyorum. Onun sayesinde Hızlı Ayarlar menüsünde istediğin öğenin yerini basılı tutarak değiştirebiliyorsun ve Hızlı Ayarlar da fener uygulaması geliyor.
Ben saati kullanıyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Banka işlemleri ve bazı özel uygulamalarım olmasa root yapacam bakalım nasıl çıkacağız bu işin içinden :zzz:

burak_102

burak_102

Üye
Banka işlemleri ve bazı özel uygulamalarım olmasa root yapacam bakalım nasıl çıkacağız bu işin içinden :zzz:
Hocam rootsuz olmuyor ya :) ama banka işlemleri sakat valla. Bi de şifre üreten makineler var küçük, onlarla sürekli şifre değiştirerek girebilirsiniz bence.

Sms engellemeyi nasıl yaparım? 4.4.4 sürümünde 3. Parti uygulamalar bu işlemi yapamıyor

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen

Rauza

Üye
Selamun Aleyküm. Kamera'da Elle modunda Scn tuşu etkin değil sanırım onun etkin olduğu zaman birçok özellik karşımıza çıkıyor bunu açmak için ekstra birşey varmı acaba işin pir'leri :)

Üst Alt