PerformANs artar ama 64 bit olacağını sanmıyorumBu arada bişeyi merak ediyorum Android L gelince 64 bit mi olacak telefon?

onlarda iyi çalışıyorlar.
Link atarmısınız xda da rootsuz olanı gördüm de o eski4k ve timeshift video özelliklerinden sonra z2 nin görev yönetici özelliğide z1 e portlandı. tek dokunuşla tüm açık uygulamalar kapatılabiliyor. ben denedim gayet başarılı çalışıyor.
4k ve timeshiftvideo özelliklerinide denedim tabionlarda iyi çalışıyorlar.
Symbian da o kadar cfw ile uğraşıp, bunda birşeyle uğraşmadan duramazdım zaten![]()
Bootloader kilidi açılmadan ve root yapmadan bu işlemleri yapamazsınız. Az önce z3 ün neredeyse tüm özelliklerini portladıklarını gördüm. Yaptım ve harbiden oldu. Uygulamalar güncellendi, yazı fontu, widgetlar ve ana ekran değişti. Adım sayar uygulaması geldi.Link atarmısınız xda da rootsuz olanı gördüm de o eski
Benim telefon sadece rootlu 4k Video flashladım. Link atarsanız incelemek isterimBootloader kilidi açılmadan ve root yapmadan bu işlemleri yapamazsınız. Az önce z3 ün neredeyse tüm özelliklerini portladıklarını gördüm. Yaptım ve harbiden oldu. Uygulamalar güncellendi, yazı fontu, widgetlar ve ana ekran değişti. Adım sayar uygulaması geldi.
Benim telefon sadece rootlu 4k Video flashladım. Link atarsanız incelemek isterim
Teşekkür ederim denedim ama telefon sürekli birşeylerin durduğunu söyledi ana ekran bile durdu..z3 ün özellikleri ve bizimde kullandığımız uygulamaların yeni sürümleri burada. recovery modunda önce v1 flaşlayacaksın sonra v3 flaslayacaksın. Wipe Cache / Dalvik Cache yap ve sistemi yeniden başlat. hepsi bittikten sonra klavye çalışmazsa; ayarlar > uygulamalar > tümü ye git. xperia klavye nin önbelleğini boşalt:
v1:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v3:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Görev yöneticisi bu linkten direkt indirebilirsin. root explorer ile system > app dizinine atacaksın. dosya izinleri rw-r--r-- yapacaksın ve yeniden başlatınca tamamdır:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkür ederim denedim ama telefon sürekli birşeylerin durduğunu söyledi ana ekran bile durdu..
Onları yaptım 4k sorunsuz. Modül de yüklü.4k modunu kurarken xposed framework yükledin mi? yüklemediysen çalışmazlar. 4k kurulu deyince onu geçtim ben. ben 4k yı şuradaki gibi kurdum. eğer farklı kurduysan uyumsuzluk ondandır:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Onları yaptım 4k sorunsuz. Modül de yüklü.
Görev yöneticisi ve z3 v1 v3. Telefon kullanılmaz haldeydi stock rom attımsadece z3 olanları mı kurdun yoksa görev yöneticisinide kurdun mu?
Görev yöneticisi ve z3 v1 v3. Telefon kullanılmaz haldeydi stock rom attım
Görev yöneticisi tamam, teşekkürler z3 olaylarını yapmayacağımZ3 özellikleri kurulumunu daha detaylı anlatayım:
v1 ve v3 olan dosyaları telefonun depolama hafızasına atıyorsun
telefonda güvenlik kısmındaki bilinmeyen kaynaklar kesin açık olmalı.
geliştirici seçeneklerindeki usb hata ayıklama açık olmalı.
telefonu teamvin recovery modunda yeniden başlat.
install butonuyla önce v1 flaşla. sonra wipe den dalvik cache yap.
telefonu yeniden başlat.
açılınca recovery moduna alıp tekrar yeniden başlat.
bu sefer install dan v3 flaşla ve yine wipe den dalvik cache yap.
telefonu yeniden başlat.
bende bu şekilde çalıştı.
Görev yöneticisi:
apk dosyasını root explorer uygulaması aracılığıyla system > app içine atıyorsun.
daha sonra apk dosyasının üzerine basılı tutarak permission ayarlarını şu şekilde yapıyorsun:
ok diyerek kapatıyorsun ve telefonu yeniden başlatıyorsun. hepsi bu kadar.Görev yöneticisini dün akşam yüklemiştim:
HoşgeldinBenide eklermisiniz![]()

Valla bence gayet estetik ve donanımı güçlü. Eksik yanları var tabii. Neden öyle oldu ki ben alarm konusunda hiç sorun yaşamadımAllah razı olsun. Ama telefonu alıp iyimi ettim kötümü ettim 10 güne yakındır muhakemesini yapıyorumBu sabah beni uyandıramadı dakika 1 gol 1
![]()
bu arada manyetik şarj başlığı almakta fayda var şimdiki aklım olsa hemen alırdım çünkü şarj kapağının contası gitti. Haftaya inşallah alacağım ve kapağı da değiştittireceğim bi eskişehir e gideyim de